Allods Online`s b-day 11 Mai

15. mai 2012 Roger Evensen No Comments

allodsmai2

Vi gratulerer Allods Online så mye med 1 års dagen sin som var den 11 Mai… om ikke du har spilt det så er det all grunn til å begynne nå, som utviklerne skal feire seg selv, til glede for oss spillere…

allods6

MMORPG vil feire sitt første jubileum med stil med et stort spekter av arrangementer: Astral Storm Update so vil bli lansert mai 30 2012.

Gala Networks Europe, en av de ledende frie spill spillutgivere og operatør av www.gPotato.eu portalen har kunngjort sine planer om å minnes ettårsdagen for Allods Online, som markerer ett års dagen for den første lanseirngen av AAA MMORPG som ble uteksaminert fra beta test den 11. mai 2011. Feiringen vil kombinere innhold oppdateringer med en rekke ”in-game” og ”community-eventer” og et selvsagt sett med gaver til alle spillere.

Jubileets gaver, som vil være tilgjengelig for alle spillere som sluttet seg til Allods Online eventyret før 11 mai 2012, dette vil starte med alle spillerne motta € 5 verdi av in-game valuta som man bruke som de selv velger i Allods Boutique. Etter hvert vil alle spillerne få en jubileumsgave boks, innholdet vil bestemmes av spillerens nivå. For de under nivå 32, vil gaveeske man få utdelt en unik ulv, mat og tre rekrutt kister, som har innhold til å erstatte ut jevnet utstyr. Spillere over nivå 32 får de samme gaver, men også et sertifikat som gir et utvalg av noen svært spesielle elementer for sine astrale fartøy, som kan være et sett av astral lag tre skip våpen, en Elven statue for sine skip eller to kuponger til å tilbringe på andre skips tilpasninger.

Allods Online GM team vil også være vert for en rekke hendelser mellom 11. mai og 11. juni, både i spillet og på tvers av våre sosiale nettverk. Dette vil gi muligheten til å vinne enda flere premier, in-game valuta og andre elementer og vil omfatte tilbakeføring av den enormt populære lanseringen hendelsen, noe som gir spillerne sjansen til å tjene en andre gratis mounts, tjene unike kostymer for sine yndlingsfigurer, og selv lære et unikt dans.

Og midt i alt dette opprører vil Allods Online teamet bringe feiringen til en storhets bane med lanseringen av det etterlengtede Allods Online: Astral Storm oppdateringen den 30 mai 2012. Denne oppdateringen vil avdekke funksjoner for nykommere og veteraner både med veilednings systemet og Astral Treasure Hunt som venter på modige Astral eventyrere.

Som et tillegg til det nye innholdet har gPotato.eu utarbeidet en omfattende liste av de største og beste forbedringer og tilføyelser til Allods Online siden den første beta som viser bare hvor langt tittelen har kommet siden den første åpnet sine dører og dets rene rikdom av innhold og utfordringer som gir det nå som en AAA free-to-play MMORPG.

allodsmai4

Listen i sin helhet:

• Maksimalt nivå utvides 40-51, med flere områder å utforske.

• Muligheten for spillere å bli en guddom, og snart blir en mentor for andre Allods online spillere.

• omarbeidet arketyper og nye klasser og arketyper introdusert, inkludert Bård – den siste spilleren favoritt og musikk elsker raid.

• 2 raid soner, med Gorluxor s Tower, som så den største raidet i Allods Online historie, ta ned sin imponerende sjefen, og Dead by, det nye teatret for åpenbaringer Sarnaut historie.

• Over 30 tilfeller tilgjengelig i spillet, fra nivå 10-51, med en rekke atmosfærer, unike sjefer, og ulike skalaer vanskelighetsgrad.

• En stadig voksende Astral å utforske i astrale skip, med nye allods og nye glupske fiender for erfarne navigatører. Ved siden personalisering av astrale fartøyer, alt fra praktiske enhetene til de estetiske dekorasjoner.

• Mer og mer variasjon i PvP innhold og arenaer, herunder Arena of Death, det fritt frem for alle soner med Melting Allods, de juni Katakombene, og den helt nye Battleground tilgjengelig fra nivå 23, med et nytt kart for å komme i neste oppdatering, med belønning i Astral for eventyrlystne pirater.

• Guild evolusjon aktivert, med ukentlige konfrontasjoner mellom de største guilds og advent av krigsherrer for at laug å eie sin egen allod – kraftige medlemmer av lauget sin kraft valgt og forhøyet og gitt spesielle evner ved resten av Klanen til å forsvare deres territorier.

• Dynamiske hendelser introdusert på den offisielle utgivelsen, med fiender som vises i de sonene av interesse på ulike tider av dagen for å bli slått av spillerne.

• Et Reinkarnasjon system, slik at spillerne kan oppdage nye klasser med alle fordelene ved sin hovedperson.

• En stadig mer tilgjengelige spill, med en forbedret søken og grensesnitt system, mer frihet i handel og gjennomføring av en gull / boutique mynt converter NPC i spillet.

• Hendelser hver måned i spillet og på de offisielle nettstedene, en innbydende Guild portal med en direkte forbindelse til spillerne og GM-Team kommunikasjon i chatterommet.

• Det er romantikk også, med innføringen av bryllup, uten kjønn restriksjoner.

gPotato.eu har også satt sammen en animasjon hjul, feire ettårsdagen for spillet og et utstillingsvindu for venner og fiender av Saurnaut:

Nyt klipp fra dette og andre aktuelle spill i vår You Tube kanal

Mer detaljert informasjon om finner du på det offisielle europeiske nettsted eller på dette nettstedet

Du kan også følge Allods Online her:
Engelsk Guild Portal

Bildegalleri:

 

Fantasi, MMORPG, Online Spillnyheter

Leave a Reply