Aquaman er bekreftet som spillbar figur i Injustice: Gods Among Us

14. februar 2013 Roger Evensen No Comments

aquaman1

Vær klar, herskeren av Atlantis kommer snart til din spillkonsoll.

Aquaman er bekreftet som spillbar figur i Injustice: Gods Among Us

I dag avslørte Warner Bros Interactive Entertainment og DC Entertainment at selveste Aquaman er det aller nyeste spillbare heltekarakteren skal legges til listen over helter og skurker omtalt i den kommende slåssespillet Injustice: Gods Among Us. Vær vitne til hans egenskaper og kampstil fra kongen av de syv hav og motvillige hersker av Atlantis i en helt ny trailer, som er tilgjengelig nå.

Injustice: Gods Among Us er ett helt ny kampspill i utvikling av den prisbelønte NetherRealm Studios. Tittelen debuterer som ett dristig nytt slåss spill franchise som introduserer en dyp, original historie med en rekke av favoritt DC Comics ikoner som Batman, Green Arrow, Cyborg, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman, green Lantern og mange andre. Satt i en verden der grensene mellom godt og ondt er uskarpe, vil spillere oppleve helter og skurker engasjerende i episke kamper på en massiv skala.

Injustice; Gods Among Us er planlagt for utgivelse på 19 april 2013 for Xbox 360 ® videospill-og underholdningssystem fra Microsoft, PlayStation ® 3 underholdningssystem og Wii U ™-systemet fra Nintendo.

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Injustice: Gods Among Us PS3

Injustice: Gods Among Us X360

Injustice: Gods Among Us WII U

Action, Eventyr, Fighting, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply