Assassin Creed III: Tyranny of King Washington nedlastbar DLC pakke kommer snart

12. februar 2013 Roger Evensen No Comments

ac3tyranny1

Assassin Creed III utvides til stor glede for alle oss som «digger» serien.

Assassin Creed III Tyranny of King Washington nedlastbar DLC pakke kommer snart

Ubisoft har bekreftet release datoer for alle de tre kommende episodene av Assassin Creed III Tyranny of King Washington.

Denne helt nye single-player opplevelsen vil la spillerne oppdage en alternativ historie av hendelsene etter den amerikanske revolusjonen.

– Episode 1: Infamy vil være tilgjengelig på Microsofts Xbox 360 og Windows-PCer den 19. februar og på PlayStation 3 20. februar som tidligere bekreftet

– Episode 2: The Betrayal vil frigjøres på Microsofts Xbox 360 og Windows-PCer 19. mars og på PlayStation 3 20. mars

– Episode 3: The Redemption vil være tilgjengelig på Microsofts Xbox 360 og Windows-PCer den 23. april og på PlayStation 3 den 24. april

I den første episoden av Tyranny of kong Washington serien, er helten vår, Ratonhnhaké: tonn, som våkner fra en urolig drøm bare for å finne at til tross for hans innsats i å levere rettferdighet i det nystiftede USA så er en ny konge kronet – George Washington. The Infamy vil ta spillere gjennom begynnelsen av reisen for å avsette kong Washington.

De tre kommende episoder av Tyranny of kong Washington er tilgjengelig gjennom Assassin Creed III Season Pass, som er tilgjengelig for kjøp for 2400 Microsoft Points på Xbox LIVE eller 29,99 € på PlayStation ® Network og Windows PC. Hver episode av The Tyranny of kong Washington vil være tilgjengelig for kjøp separat eller som en enkelt DLC pakke for 800 Microsoft-poeng eller 9,99 €.

Alle Assassin Creed III nedlastbare innholdspakker vil også være tilgjengelig på Wii UTM gjennom Nintendo eShop.

Assassin Creed III er nå tilgjengelig på PlayStation ® 3, Xbox 360 ® og Nintendo Wii UTM. For Windows PC-spillere, er Assassin Creed III Deluxe Edition tilgjengelig som en digital nedlasting og inkluderer alle fremtidig nedlastbart innhold.

Om Assassin Creed III:

Satt i bakgrunnen av den amerikanske revolusjonen i slutten av det 18. århundre, introduserer Assassin Creed III en ny helt, Ratonhnhaké: tonn, av indiansk og engelsk kulturarv. Ved å ta navnet Connor, blir han den nye stemmen for rettferdighet i den gamle krigen mellom Assassins og Templars. Spillere blir en snikmorder i krigen for frihet mot hensynsløse tyranni i de mest stiliserte og flytende kamp opplevelser i serien til dags dato.

Assassin Creed III spenner fra uavhengighetskrige og tar spillere fra det pulserend eog utemmede grensen til travle koloniale byer til intense, kaotiske slagmarker der George Washingtons Continental Army kolliderte med den imponerende britiske hæren og urolige sjøkamper. Assassin Creed III har en enestående omfang og skala.

For mer informasjon om Assassin Creed III, kan du gå til Assassin Creed Official Website: http://www.assassinscreed.com

Har du ikke spillet? kjøp din utgave her:

Assassin Creed III PS3

Assassin Creed III X360

Assassin Creed III PC

Assassin Creed III Playstation Vita

Nyt flere klipp fra dette og andre spill i vår YouTube kanal

Bildegalleri:

 

Action, Eventyr, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply