Assassin's Creed III settes til den amerikanske borgerkrigen

5. mars 2012 Roger Evensen No Comments

assassinsiiib5

Assassin’s Creed fans kan puste ut, et nytt spill er på vei i år…

AC3_Logo_RGB_01_BlueCrest+Stars

Ubisoft ® tenner den amerikanske revolusjonen med Assassins Creed ® III

Ny tittel som lover å være størst, og den mest ambisiøse i selskapets historie..

Assassins Creed ® III vil treffe butikkhyllene den 31. oktober 2012, spillet oppmuntre spillerne til å oppleve den amerikanske uavhengighetskrigen som det ikke skrevet om i historiebøkene. Det største prosjektet i Ubisofts historie introduserer også en ny helt for denne tiden.

AC3_PC_Inlay_4PACKSHOTS_02.indd

Med en utvikling syklus på over tre år og dobbelt produksjonskapasitet av tidligere Ubisoft spill, er Assassins Creed III satt for utgivelse på Xbox 360 fra Microsoft, PlayStation ® 3 fra Sony, Windows-PC og er også i utvikling for Wii U ™ fra Nintendo. Assassins Creed III er utviklet av Ubisoft Montreal i samarbeid med seks andre Ubisoft studioer.

Satt i bakgrunnen av den amerikanske revolusjonen på slutten av det 18. århundre, introduserer Assassins Creed III en ny helt, Ratohnhaké: tonn, av indiansk og engelsk kulturarv. Han tar navnet Connor, blir han den nye stemmen for rettferdighet i den gamle krigen mellom Assassins og Templars. Spillere blir en Assassin i krigen for frihet mot hensynsløse tyranniet i de mest stiliserte og flytende stridende opplevelser i franchisen til dags dato. Assassins Creed III spenner uavhengighetskrigen, tar spillere fra den pulserende, utemmede grensen til travle koloniale byer og de intense, kaotiske slagmarkene der George Washingtons kontinentale armé kolliderte med imponerende britiske hæren.

Assassins Creed III drives av Ubisoft-AnvilNext, en revolusjonerende ny spillmotor som leverer gjennombrudd i visuell kvalitet, karakter modeller og kunstig intelligens. Assassins Creed III vil inneholde en banebrytende nivå av imponerende grafikk som bringer Colonial Amerika til liv.

«Assassins Creed III har seriens mest ekspansive innstillingen så langt, sammen med en spennende ny helt og eksponentielt mer gameplay,» sa Yves Guillemot, administrerende direktør i Ubisoft. «Enten du er en langvarig fan av Assassins Creed eller hvis du er ny til serien, du kommer til å bli blåst bort av skalaen og vidunder av Assassins Creed III.»

AC3_X360_Inlay_4PACKSHOTS_02.indd

Collector utgaver av Assassins Creed III vil være tilgjengelig i EMEA-regionen. Flere detaljer vil bli offentliggjort innen utgangen av mars.

Nytt kunstverk fra Assassins Creed III også vil bli omtalt i Assassins Creed Recollection, sanntids brettspill for iPad.

For mer informasjon om Assassins Creed, besøk Assassins Creed offisielle nettside (www.assassinscreed.com) og facebook.com / assassinscreed

Reserver din utgave av spillet her:

Assassin’s Creed 3 Xbox 360

Assassin’s Creed 3 PS3

Assassin’s Creed 3 PC

Se videoklippet:

Bildegalleri:

 

Action Spillnyheter

Leave a Reply