Assassins Creed The Fall tilgjengelig ekslusivt for iPad

12. juli 2012 Roger Evensen No Comments

acthefall4

Klar for mer tegneseriegøy fra Assassins Creed universet??

Comic Book, Assassins Creed The Fall, er nå tilgjengelig eksklusivt på iPad

I dag annonserte Ubisoft at Assassins Creed The Fall er vil være tilgjengelig for nedlasting utelukkende på iPad. Utviklet av Ubisoft Pune, Assassins Creed The Fall vil følge historien til Master Assassin Nikolai Orelov, og hans eventyrlige reise som vil gi leserne et helt nytt utseende i Assassins Creed univers. Et univers som fans av den kritikerroste Assassins Creed Franchisetaker har elsket siden begynnelsen av krigen mellom tempelridderne og leiemordere. Et univers for tegneserie entusiaster gamle som unge vil få en smak av det vidstrakte universet av en av de mest etterlengtede spillene i 2012.

I Assassins Creed The Fall, vil tegneserie fans sømløst gli fra en side til den neste samtidig som de lærer om nye karakterer og en ny historie. Med funksjoner eksklusive til iPad, vil fan også ha et utvalg av navigasjons valg, syns valg og hvorvidt de ønsker å lese den i farger eller svart-hvitt.

For mer informasjon om Assassins Creed The Fall, vennligst besøk:

http://itunes.apple.com/se/app/assassins-creed-comics/id500688906?mt=8&ign-mpt=uo% 3D4

http://itunes.apple.com/dk/app/assassins-creed-comics/id500688906?mt=8&ign-mpt=uo% 3D4

http://itunes.apple.com/fi/app/assassins-creed-comics/id500688906?mt=8&ign-mpt=uo% 3D4

http://itunes.apple.com/no/app/assassins-creed-comics/id500688906?mt=8&ign-mpt=uo% 3D4

Om Assassins Creed The Fall er skrevet og illustrert av den kjente tegneserien forfattere Cameron Stewart og Karl Kerschl, Assassins Creed The Fall følger det 19. århundrets russiske Assassin Nikolai Orelov hvor han arbeider for å kreve en gjenstand av enorme krefter tilbake fra hendene til tempelridderne, som fører til et klimaks og voldelig oppgjør med den hensynsløse tsar Alexander III ombord i et fartsfylt tog. I mellomtiden i den moderne tid, driver en plaget ung dagdriver med illevarslende visjoner om et mulig tidligere liv – visjoner som har irreversible konsekvenser for nåtiden.

Er du klar for flere eventyr i Assassins Creed universet?

 Bildegalleri:

Eventyr, Håndholdt Spillnyheter

Leave a Reply