Bioshock Infinite er utsatt "buhuuu".....

10. mai 2012 Roger Evensen No Comments

infinite1

Tilgi meg, jeg blir forsinket…..

 

Om fansen kan tilgi vil tiden vise. Men utvikler har gått ut med at de tidligst får spillet til release i februar 2013 da henholdsvis den 26 i følge Take- Two og 2K Games.

Utvikler hevder på sin side at de akter og gjøre spillet bedre, ryktene går og det spekuleres hardt om en flerspillerdel i det kommende spillet men det får tiden vise.

Ken Levine, Creative Director of Irrational Games, uttalte i går: «Når vi annonserte lanseringsdatoen til BioShock Infinite i mars 2012, følte vi en ganske god om timing. Siden da har vi avdekket muligheter til å gjøre Infinite til noe enda mer ekstraordinært. Derfor, for å gi våre dyktige team den tiden de trenger for å levere best Infinite mulig, har vi besluttet å flytte spillets utgivelse til februar 2013»

I denne første-person skyteren, ikler spilleren seg rollen som tidligere Pinkerton agenten Booker DeWitt, som er sendt til Columbia for å redde Elizabeth, en ung kvinne fengslet der siden barndommen. Han utvikler et forhold med Elisabeth, forsterker sine evner med hennes slik at de kan flykte fra en by som bokstavelig talt faller ned fra himmelen. DeWitt lærer å kjempe fiender i høy hastighet Sky-Line kamper, engasjere seg i kamp både innendørs og blant skyene, og utnytter kraften i dusinvis av nye våpen og evner.

BioShock Infinite vil publiserer på Xbox 360 ® fra Microsoft, PlayStation ® 3 og Windows-basert PC.

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

BioShock Infinite PS3
BioShock Infinite Xbox360

BioShock Infinite PC

Bildegalleri:

 

Action, FPS Spillnyheter

Leave a Reply