Black Ops 2 er offisielt annonsert

bo2b1

Klar for fremtidsrettet krigføring i Black Ops 2??

bo2b2

Treyarch og Activision er ingen nybegynnere, når det gjelder spill i denne sjangeren. Det har vi spillfans av sjangeren sett i en årrekke.
Denne gangen er handlingen satt inn i fremtiden, nærmere bestemt 2025 hvor verden er kastet ut i en global krig hvor nasjoner kriger mot nasjoner i kampen om viktige mineraler som man trenger for å fremstille viktig teknologi.

Egentlig ikke så veldig mye nyskapende når man ser på andre science fiction baserte spill og ikke minst filmer i samme sjanger. Personlig gleder jeg meg til å se hva utvikler Treyarch har skapt med dette scenarioet allikevel.

Etterkommeren av Alex Mason, kjent for oss fra Black Ops vil være spillerens karakter i form av David Mason.. «rå familie likhet» Spillet har mange maskiner som styrer omgivelsene og mye av den overlegne teknologien ligger i disse. USA har selvfølgelig et lite forsprang på de andre men til tross for maskiner, spiller avgjør med sin dyktighet utfallet av spillets slutt.

Spillet er bekreftet til Xbox 360,Playstation 3 og PC. Men det ryktes om en Wii U versjonen..

Det vi kan se av det offisielle klippet til nå er det ser ut til at grafikken er god og handlingen også er solid bygget opp..

Vi kommer tilbake med mer informasjon om spillet i forkant av lanseringen..

Forhåndsbestill Call of Duty: Black Ops 2 her:

Call of Duty: Black Ops 2 PS3
Call of Duty: Black Ops 2 Xbox360

Call of Duty: Black Ops 2 PC

Se den offisielle spillklippet her:

Les også denne her

Bildegalleri:

Action, FPS Spillnyheter

Leave a Reply