Cabelas Dangerous Hunts 2013 er snart her..

10. september 2012 Roger Evensen No Comments

cabelas2013b3

Klar for en ny jakt runde på din konsoll i Cabelas Dangerous Hunts 2013??

Med utgivelsen av Cabelas Dangerous Hunts 2013 som bare er rett rundt hjørnet. Activision er derfor stolte av å presentere noen spennende nyheter om den revolusjonerende nye perifere «Top Shot Fearmaster». Ved at spillet utnytter hjerterytme sensorer på kontrollerens grep og et infrarødt kamera (Xbox 360 og PS3 bare), så kan Fearmaster faktisk oppdage en «gamers» hjertefrekvens og hånd stabilitet. Som enhver jeger vet, må man holde seg kjølig, rolig og samlet som er nøkkelen for å skape en mer presise skudd i spillet/jakten. Dette er ikke annerledes i Cabelas Dangerous Hunts 2013.

Top Shot Fearmaster Informasjon:

• Kontroller din frykt – Denne innovative kontrolleren bruker to hjerterytme skjermer, samt en bevegelsessensor, for å spore pulsen og dine subtile bevegelser. Hvis spillerens pulsen er høy og hånden er ustø, vil deres syn på skjermen bli uskarp og gjøre det vanskeligere å sikte. Når spiller roer seg vil omfanget skjerpes og dyrets vitale data vises slik at spillerne kan skyte sine våpen med større nøyaktighet. (Se medfølgende skjermbilde for side-ved-side-sammenligning)

• Hva er teknologien? – The Top Shot Fearmaster drives av unike «sensor fusion» teknologi som fusjonerer innspill fra en pulsmåler og et infrarødt kamera. Programvaren søker etter spesifikke puste-induserte mønstre i spillerens hjerterytme og korrelerer dem med håndens stabilitet for å avgjøre spillerens fokus nivå og hvor sannsynlig det for et skikkelig draps skudd mot dyret.

Cabelas Dangerous Hunts 2013 vil være tilgjengelig med Top Shot Fearmaster på Xbox 360 og PlayStation 3 den 23. oktober. Spillet vil også være tilgjengelig for Wii med den nye Top Shot perifer.

For mer informasjon besøk Facebook.com/CabelasDangerousHunts og Twitter.com/ActivisionHunts

Les vår spillomtale fra Cabela`s Hunts 2011 her

Se klipp fra andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Vi kommer med mer så snart det blir tilgjengelig.

Bildegalleri:

Action Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply