Call of Duty: Black Ops II er ute...

13. november 2012 Roger Evensen No Comments

codbo2b1

Er du klar til tjeneste??

Call of Duty: Black Ops II er over oss..

Årets største underholdningsnyhet: Call of Duty®: Black Ops II

Natt til den 13. november ble spillet Call of Duty®: Black Ops II lansert, spillet som er det niende spillet i Activisions populære spillserie Call of Duty®. Forrige spill i serien slo alle salgsrekorder ved lanseringen og vippet storfilmen Avatar av tronen. Siden Call of Duty ble lansert for første gang i 2003 har serien blitt et populærkulturelt fenomen med et bredt publikum langt utover den stereotype gameren. Hvert nytt spillslipp regnes som årets største spillansering.

Activision og utviklingsstudioet Treyarch har samarbeidet med en lang rekke profiler fra underholdningsindustrien under produksjonen av Call of Duty®: Black Ops II. Handlingen i spillet er veldig sentral og det er David Goyer (Batman begins) som står bak manuset som beskriver et scenario der en kald krig bryter ut mellom USA og Kina i 2025. Musikerlegenden Trent Reznor (Nine Inch Nails, The girl with the dragon tattoo) har laget den stemningsfulle musikken i spillet, som også inneholder den nye singelen ”Carry on” fra metallbandet Avenged Sevenfold.

Spillets nyeste teaser-trailer ”Surprise” er regissert av Guy Richie (Sherlock Holmes) og har en rekke kjente navn foran kameraet – bl.a. den amerikanske skuespilleren Robert Downey Jr (Iron Man), det franske stjerneskuddet Omar Sy (The Intouchables) og den russiske YouTube-sensasjonen Kyle Lamar (FPSRussia). Traileren har allerede fått over 18 millioner visninger på YouTube.

– Vi har lagt ned veldig store ressurser på alt fra den spennende handlingen til den knivskarpe grafikken. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Vi har samarbeidet med noen av de mest spennende navnene fra både spillbransjen og fra den bredere underholdningsindustrien, med mål om å skape det beste spillet i serien – hittil. James Bond og Taylor Swift får unnskylde oss, men dette er den største underholdningslanseringen innenfor alle kategorier, og det blir spennende å se reaksjonene i Norge, sier Daniel Gustafson, PR-sjef hos Activision i Norden.

Hver ny del i CoD-serien har vært en større suksess enn sin forgjenger og det er ingenting som tyder på at det skal bli annerledes for Call of Duty®: Black Ops II. Det har vært et stort press på forhåndsbestillingene med rekord på bl.a. amerikanske Amazon og Gamestop i Norden. Ved lanseringen forventer Activision at ca. 15 000 butikker åpner dørene ved midnatt den 13. november. Ved midnatt kommer også Call of Duty-profilen og YouTube-fenomenet Tobias «Tejbz» Öjerfalk til å livestreame Call of Duty ®: Black Ops II, som blir litt av en verdensbegivenhet når spillet slippes offisielt i hjemlandet USA først noen få timer senere.

bo2b2

«Call of Duty er spillenes spill for meg. Uansett om du liker rask action eller er på jakt etter en actionfylt historie, er det noe å hente her. Det er høyt under taket på hvor god du kan bli i spillet, så det fanger mange fra første start, men samtidig kan man holde på i veldig lang tid. Man kan spille det så mange ganger man vil uten å bli lei, sier Tobias ‘tejbz «Öjerfalk.»

codbo2b3

Call of Duty i rene tall:

Rekord for flest solgte spill i USA og Storbritannia 24 timer etter lansering: Call of Duty®: Modern Warfare 3, med 6,5 millioner eksemplarer

Call of Duty®: Modern Warfare 3 tjente inn 1 milliard dollar på 16 dager etter lanseringen og slo den tidligere rekorden på 17 dager som Avatar hadde, den mest inntekstbringende filmen noensinne.

Hver måned har Call of Duty®-serien ca. 40 millioner aktive spillere online over hele verden.

Call of Duty®: Modern Warfare 3 hadde frem til i mars 2012 logget 1,6 milliarder spilte timer på onlineplattformen.

Ikke nok med at spillet så vidt er lansert, så annonseres det faktisk en utvidelse allerede for utgivelse i desember.

Call of Duty ®: Black Ops II

DLC sesongkort inkluderer nå Nuketown Zombies Bonus Kart – tilgjengelig for sesongkort innehavere i desember

Som svar på den overveldende mengden av entusiasme demonstrert av Call of Duty ® samfunnet er Treyarch i Zombies modus, vi er glade for å kunngjøre at – i tillegg til å inkludere den i Call of Duty ®: Black Ops II samleobjekt Editions – The Nuketown Zombies kartet som vil bli gjort tilgjengelig som en del av bonusinnhold for Call of Duty ®: Black Ops II DLC sesongkort i desember.

Fans som kjøper Call of Duty ®: Black Ops II DLC Season Pass får ikke bare alle de fire episke DLC Kart Packs *, men de får også tilgang til Nuketown Zombies bonus kart – tilgjengelig for Xbox 360 ® først i desember med andre plattformer til følge, pluss ett eksklusiv «in-game telefonkort».

For de som plukker opp CE-versjonen av Call of Duty ®: Black Ops II, vil Nuketown Zombies kartet være tilgjengelig eksklusivt ved lansering, før det blir tilgjengelig for sesongkort innehavere i desember.

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Call of Duty: Black Ops II Ps3

Call of Duty: Black Ops II X360

Call of Duty: Black Ops II PC

Call of Duty: Black Ops II Nedlasting

Kjøp annet flott COD tilbehør her

Mer informasjon på www.callofduty.com Trailere finnes på www.youtube.com/callofduty

Eller direkte hos Gamersmix.no sin You Tube kanal

Action, FPS, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply