Chuck Norris gjør sin entre i WoW

16. desember 2011 Roger Evensen No Comments

Invasion U.S.A gjorde sitt i form av økt salg av dongeribukser og skjorter. Chuck Norris gjorde armløse dongeriskjorter populære på 90 tallet i denne filmen.

Som et barn av 1974 årgang har jeg opplevd at film var det strøste under oppveksten før spill underholdning overtok mer av underholdnings biten hjemme utover filmen og VHS spilleren. Chuck Norris er vel for mange den skuespilleren som rett og slett er action og med sine mange helte roller har han med rene blitt en slags superhelt uten noen maske og drakt, han er rett og slett bare den hardt slående Chuck Norris.

På denne tiden hadde jeg som mange andre barn hjemmelagde nunchacko`s og total fan av Kung fu eksperten Bruce Lee, når Lee fikk motstand fra denne henholdsvis ukjente skuespilleren åpnet det mine og mange andres øyne opp for Chuck Norris. Filmene som fulgte har i dag en kult status og betegnes som gode klassiske action filmer uten for mange specialeffects, men mer ren action i form av skuespillere og stuntmenn.

I dag har spill underholdning blitt en langt større del av vårt hjemmeunderholdningsaspekt rundt om i de 1000 hjem. Barn som voksne spiller i dag i en eller annen form hjemme, spill finner man jo i mange former både på mobil, nettbrett, PC og konsoller og tilgjengeligheten har i større grad blitt allemannseie i samfunnet i dag.

Gode stemmer er en særdeles viktig del når man lager spill i dag og i spill som Uncharted 3 og mange mange andre spill kan vi se at de som lykkes med castingen ogs selger mange enheter av sitt spill.

Tuller ikke med denne karen

At Blizzard nå introduserer action film helten Chuck Norris som en spillbar karakter i deres WoW spillunivers er for meg en artig utvikling og ikke minst en ting som inviterer flere inn i dette spill universet.

 Selv har jeg ikke blitt hektet på spille på PC men har i alle år foretrukket spill på konsoll men når min gamle filmhelt dukker opp i et spill, da er det ikke mye lure på. Jeg skal derfor som PC-spill fersking. Sette meg inn i WoW universet og selvsagt få anledningen til spille Chuck Norris karakteren i dette store online universet.

Trenger da litt hjelp fra dere være lesere? Hva bør jeg som nybegynner tenke på før jeg deltar i et slikt online spilleventyr??

Del dine tips på e-post eller på vår facebookside så skal jeg jobbe meg inn i WoW universet med hjelp fra dere være lesere..

Se videoklippet i forbindelse med lanseringen av Chuck Norris som spillbar karakter i World of Warcraft universet.

Besøk også facebooksiden viet til WoW og Chuck Norris karakteren

Nettsiden til Blizzard er også verdt et besøk .

Besøk vår videokanal for klipp fra aktuelle spill

Action, Eventyr, Online Spillnyheter

Leave a Reply