Crysis 3 kommer snart..

11. februar 2013 Roger Evensen No Comments

crysis3b1

Klar for å ta på deg drakten igjen og bli med ut på jakt?

Som det barn av 70 årene jeg er så ligger alt science fiction basert underholdning meg nær til hjerte.

Ble hektet på Star Wars filmene i ung alder og selvsagt også Commodore 64,128, Atari og de spillene vi hadde i min barndom.

Misunner dagens generasjon litt men føler meg heldig at jeg ennå er under 40 år og kan gled meg over de mange spillbare science fiction universene vi har fått igjennom dagens spillkonsoller og pc.

Crytek har etter min mening laget et flott spillunivers med Crysis serien, jeg håper selvsagt at mange ting er tatt litt lenger denne gangen.

Med den kjenneskapen jeg til nå har av Crytek så tar de tingene seriørs og hører faktisk på oss spillere, vil du bli å påvirke resultet? da blir du meg på Crytek`s beta test av spillet her: Suit up for Crysis 3

Selv med drakten på og utallige forbedringer låst opp så er det ennå spillers egenskaper som treffer høyest når det kommer til det stykket å fullføre slike spill 100%. Men mange overraskelser og våpen gjemt unna i et gedigent univers så kan vi glede oss over en ting, det er at vi må spille og spille for å finne frem til tingene mange ganger og det gjør jo at vi får maksimal underholdning ut av det spillet vi kjøper til en god pris.

Gode spill koster penger og utvikle så prisen på hvert enkelt spill er og blir en faktor for oss spiller.e

Men Crytek skuffer sjelden i mine øyne og gleder meg derfor til det neste avsnittet i Crysis serien.

crysis3b4

Forhåndsbestill din utgave av Crysis 3 her:

Crysis 3 PC

Crysis Ps3

Crysis X360

Nyt Crysis 3 klippet: The Perfect Weapon her:

 

Action, Eventyr, FPS, Online, Science Fiction Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply