Cyberpunk: Static Sky kommer til ditt nettbrett

18. april 2013 Roger Evensen No Comments

cyberpunk1

Klar for litt Cyberpunk «fun» på ditt nettbrett?

cyberpunk2

MOBIL GAMES STUDIOET FRAMEBUNKER flytter ut av skyggen med som debut Cyberpunk: STATIC SKY

Unity medstifter lanserer Studio og lanserer ett nytt Tablet spill som blander Diablo, XCOM og Bladerunner

København baserte og indie spillutvikler Framebunker, avslørte i dag utviklingem av Static Sky, et cyberpunk sanntids tredje person taktisk kamp spill, designet eksklusivt for tablet-enheter. Statisk Sky er debut spillet utviklet av Framebunker, et studio grunnlagt av Unity Technologies Co-grunnlegger Nicholas Francis og tidligere Unity Creative Director Charles Hinshaw.

Tableter har blitt den foretrukne plattformen for mange spillere, men det store flertallet av tavblet-spill er fortsatt helt forglemmelig. De kan være morsomt, men de er ikke den type spill som vil være verdt og re-spiller om 20 år «, sa Nicholas Francis. På Framebunker er vår oppgave og levere den type uforglemmelige opplevelser som tablet spillere fortjener.»

Oppdraget starter med Static Sky. Satt i et futuristisk cyberpunk univers som en hyllest til det høyteknologiske og fattige liv fortellinger i ren og god cyberpunk fiksjon så blander Statisk Sky spillmekanismene deler av XCOM og Diablo med vakkert gjengitt regnfylt bylandskap av Bladerunner og klassisk neo-noir fiction.

Static Sky plasserer spilleren inn i rollen som en ekstern operatør av en tropp av agenter, ansatt av The Corporation. Når oppdrag starter er spillernes verden snudd opp ned etter at deres arbeidsgiver slår på dem og tvinger spilleren til å gå «rogue» egenhånd og gjenoppbygge en tropp av høyt utdannede bødler. Om spillerne velger å søke innløsning eller gjengjeldelse, så vil suksess krever en kombinasjon av taktisk planlegging og koordinert sanntids handling.

Beslutningen om å sette Static Sky i en cyberpunk verden har tillatt oss å utforske noen interessante ideer som virkelig beveger spillet utover enkel ‘trykk for å drepe» mekanikk , sa Charles Hinshaw. «Spilleren kan, for eksempel, hacke og manipulere den underliggende logikken i spillet, effektivt ledningsoppsett verden, som er noe spillere har ikke erfaring før i et taktisk skytespill.»

Static Sky vil bli publisert på tablets tidlig i 2014. For mer informasjon om Framebunker og Static Sky, nå utover skyggene og besøke det offisielle Framebunker nettstedet: www.framebunker.com

Om Framebunker
Framebunker ble grunnlagt i 2013 under den tro at noen spill verdt å gjøre er verdt å gjøre uforglemmelig. De ligger i København, Danmark, hvor det er nesten alltid mørk og regnfull.

framebunker1

Se klipp fra aktuelle spill i vår YouTube kanal

Android, Apple, iPad Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply