E3 kikk på Assassins Creed 3

5. juni 2012 Roger Evensen No Comments

assassinscreedmai3

E3 er i gang… 2012 og ikke minst 2013 ser ut for å bli gode tider for oss «gamere» eller på godt norsk spillelskere..

assassinscreedmai1

E3 messa er i gang og vi spill”sultne” nordmenn koser oss med de altfor mange gode titlene som blir presentert på E3 i år. Assassin`s Creed 3 er en av dem som virker for meg særdeles lovende godt spill.

Kanskje fordi jeg fra før liker alt om den amerikanske frigjøringen fra engelskmennene og selvsagt også den amerikanske borgerkrigen som gutter flest.

Hvem husker vel ikke Mel Gibson heltmodige karakter i Roland Emmerichs store klassiker The Patriot med avdøde Heath Ledger i hovedrollen som sønnen til Mel Gibsons karakter..

Jeg får nesten litt gåsehud og samme god følelse fra den filmen når jeg ser dagens klipp fra spillet Assassins Creed 3 som vi fra video distributøren serverer i to versjone, en liten og en fullskjerm så alle pc og nettbrett spill lesere kan nyte dette fabelaktige klippet.

Spillet er som dere vet satt i den amerikanske frigjøringen og vi får noen action fylte scener når vi får se karakteren til spiller som er Connor kriger sønnen til en amerikansk dame og en engelsk far… neo som i seg selv gir en indikasjon på at her settes gnisten på høyt gir når han får servert sin start på livet…

Med Ubisofts utvikler team som her har utviklet sitt bedre spill i serien, om man skulle tro det var mulig.. Det ser bra ut men som vi vet kan det si mye men også falle fra om ikke spillet skulle innfri når det kommer i 31 Oktober i år…

Undertegnende skal i tiden som kommer dra dere igjennom alle spillene fra nummer en til nummer 3 i rekken.. inkludert side spillene som har kommet i franchisen..

Reserver din utgave av spillet her:

Assassin’s Creed III PS3
Assassin’s Creed III Xbox360

Assassin’s Creed III PC

Se begge versjonene av dagens video klipp her:

Action, Eventyr Spillnyheter

Leave a Reply