Er dere klare for Titanfall

12. mars 2014 Roger Evensen No Comments

titanfall

Pc`r oppgraderes verden over til Titanfall kommer.

Gjør deg klar for Titanfall. Titanfall er laget av flere av utviklerne som står bak Call of Duty-serien og er et helt nytt univers der man setter de små mot de store, det naturlige mot det industrielle og mennesket mot maskinene. De visjonære utviklerne hos Respawn har hentet inspirasjon fra erfaringene de har fra førstepersonsactionspill, og med Titanfall har de gått inn for å lage noe nytt og spennende til neste generasjons  nettspill.

 DETTE FÅR DU

Rask og intens krigføring i fremtiden – I Titanfall gir morgendagens høyteknologiske krigføring deg frihet til å kjempe både som elitepilot og tunge, gigantiske, 8 meter høye titaner. Titanfall tenker nytt med hensyn til kamp og bevegelse og gir spillerne muligheten til å endre taktikk på et blunk, angripe eller flykte, avhengig av situasjonen.

Fremtidens flerspilleropplevelse – Spillet er et rent flerspillerspill, en ny opplevelse som kombinerer lynrask nettspillaction med faste scener man normalt bare finner i historiespill. Krysningspunktet mellom de to er en stor del av det som gir Titanfall sin identitet.

Visjonærene som definerte hvordan en hel generasjon spilte er tilbake! — Respawn Entertainment ble stiftet i 2010 av Vince Zampella og Jason West, som tidligere hadde stiftet Infinity Ward og sto bak Call of Duty™-serien. De bygger videre på erfaringene sine med en ny innfallsvinkel til spilldesign og lager et helt nytt univers i Titanfall.

Med settningene over var i alle fall jeg som spiller solgt, nå spiller jeg riktignok mest konsoll. Science fiction spill har jeg siden ung alder vært opptatt, «jepp jeg er et barn av 70 tallet med Star Wars i blodet»

Spillene synes jeg blir bedre og bedre i denne sjangeren med utviklerne av COD spillene i førersetet på denne stortittelen, vil jeg så absolutt tro at Titanfall vil slå an stort og treffe fansen av sjangeren rett i hjertet etter det jeg til nå har sett av matriale på nettet.
Førsteperson skytespill har eksistert i mange former siden spillenes spede barndom, fra Commandore 64 til dagens mer kjene konsollversjoner. Som for meg som har oplevd en voldsom grafisk utvikling siden jeg som guttunge spilte Commando på Commandore 64.

Titanfall er faktisk det første spillet jeg på mange år får lyst til å spille på en skikkelig pc, så da må jeg nok investere litt men det er det verdt.
Xbox One utgaven vil jeg helt klart også få inn noen runder av Titanfall også.

titanfall2

Nå vil vi gjerne høre fra dere våre kjære lesere:

Hva er det dere gleder dere til i dette kommende spillet? og hvorfor?

Kommer du/dere til å spill på konsoll? eller pc gjerne hva som er grunnen til det?

Skriv til oss i kommentar feltet eller pr. epost konkurranse@gamersmix.no vi trekker ut en vinner av det kommende spillet på pc eller konsoll.

Send oss gjerne deres favoritt klipp eller bilder også.

Vi gleder oss til å høre fra dere.

 

Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply