Farming Simulator 2013 kommer i oktober..

24. september 2012 Roger Evensen No Comments

farming5

Bor det en «liten bonde» i deg? eller liker du bare store maskiner?? da er dette et spill du bør prøve..

Farming Simulator 2013: sin enorme flåte av biler i skjermbilder!

Den mye etterlengtede Farming Simulator 2013 ® har lansert en rekke skjermbilde utvalg fra sin massive flåte av kjøretøy og maskiner!

Planlagt for utgivelse på PC i oktober 2012 og på Xbox 360 ® og PlayStation ® 3 i Q1 2013, presenterer Farming Simulator 2013 en av sine mest fristende eiendeler: Spillet tillater spillerne å få tilgang til et bredt utvalg av oppdretts kjøretøy og maskiner. Disse trofaste reproduksjoner av sine virkelige motstykker er gjort mulig ved partnerskap med de største merkevarene i oppdretts maskiner, for eksempel Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Grimme og mange andre.

Fra traktorer til skurtreskere til boremaskiner, tilbyr hver kategori et komplett utvalg av kjørbare biler og verktøy. Dette utgjør totalt mer enn hundre ekte landbruksmaskiner som Farming Simulator 2013 gir spillerne tilgang til. Oppdag noen av dem gjennom skjermbildene i galleriet!

Velkommen til den største og mest spennende Farming Simulator noensinne laget! Farming Simulator 2013 er større og mer beriket med sitt enestående innhold og mange nye funksjoner, utfordrer spillet deg til å ta på seg rollen som en moderne bonde.

Husdyrhold, avlinger, salg … Det er opp til deg å håndtere og få din din egen gård til å vokse frem i en stor, helt ny verden. Mens din fremgang vokser i din karriere mens fullfører forskjellige oppdrag, vil du kontrollere mer enn hundre oppdretts kjøretøy og maskiner gjenskapt fra de største navnene i bransjen: Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch og nykommeren Grimme … Dette året, er Farming Simulator tilbake med enda mer varierte avlinger (sukkerroer og poteter), ny buskap (kylling og sau) og nye kjøretøy aldri sett før i et videospill!

Farming Simulator 2013 kommer også med en online-modus og elektroniske tjenester. Du vil være i stand til å administrere en gård med opptil 10 andre spillere online eller via lokale nettverk. Du kan også dele mods, kjøretøy og utstyr med spillere fra hele verden, og gir ubegrenset antall timer med spilling.

Takket være sine mange nye funksjoner, den nye verden og dens enorme flåte av eksklusive biler og maskiner, Farming Simulator 2013 inviterer deg ombord den største oppdrett simuleringen og den beste utgaven i Farming Simulator-serien.

Om Giants Software

Giants Software GmbH er en sveitsisk video spillutviklings studio basert i Zürich. Siden 2004 har Software Giants produsert mange innovative spill og teknologisk produkter. I tillegg til utvikling av deres vellykkede spill Farming Simulator og Demolition Company, tilbyr Giants Studios sin egen spillmotor. For mer informasjon

Bestill din utgave av spillet her:

Farming Simulator 2013 PC
Farming Simulator 2013 Collectors Edition PC
Farming Simulator 2013 nedlasting

Bildegalleri:

Simulator Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply