Football Manager 2013 kommer den???

28. september 2012 Roger Evensen No Comments

fmb31

Release datoen til FM13 er klar…

FOOTBALL MANAGER 2013 tilbyr klassisk «gameplay» og en helt ny utfordring

Det siste Football Manager er ikke bare større, bedre og mer realistisk enn noen gang … det inkluderer også, for første gang, nye måter å nyte verdens favoritt fotball simulerings spill noensinne…

Football 2013 Manager, kunngjorde tidligere at Sports Interactive og SEGA, markerer et seismisk skifte i utviklingen av den bestselgende spillserien.

I tillegg til å tilby en rekke forbedringer og forbedringer over sine forgjengere, bruker den nye versjonen også en rekke radikale endringer og nye spillmoduser som for noen vil revolusjonere måten spillet spilles.

Kanskje den mest bemerkelsesverdige av disse er innføringen av den nye Classic-modus … eller «FMC» som det er blitt kjent innen Sports Interactive. FMC tilbyr, for første gang i Football Managers lange og vellykkede historie, et alternativ, mindre tidkrevende måte for spillere å nærme spillet. Den nye modusen forenkler måten spillerne administrerer sine klubber og tillater dem å fokusere på muttere og bolter for å ta deres team til toppen.

«Introduksjonen av FMC er et stort skritt fremover i Football Manager evolusjonen», sier Sports Interactive Studio direktør Miles Jacobson. «I de senere årene er det blitt klart at det er en stor gruppe mennesker som ønsker å spille Football Manager, men at de ikke kan simpelthen ikke bruke den tiden som kreves for å få mest mulig ut av spillet – faktisk, nå som de har familier og andre forpliktelser og med noen medlemmer av SI-teamet har funnet seg selv i denne posisjonen. Vi bestemte oss derfor for å prøve å finne en måte å imøtekomme spillere med begrenset fritid, uten vesentlig fortynning opplevelsen. Vi tror at FMC oppnår dette vakkert nok også for disse spillerne.

«Jeg vil imidlertid gjerne understreke våre mange fans rundt om i verden at innføringen av FMC ikke vil påvirke på noen måte på spillet at de har lært å kjenne og elske. For de som fortsatt ønsker full, «hands-on» erfaring, tilbyr FM13 akkurat det de leter etter – en større, bedre og enda mer oppslukende versjon av verdens største fotball ledelse simulering «.

Samt effektivisering lederens rolle – til et punkt der en hel sesong kan bli spilt ut i åtte til 10 timer – FMC tilbyr også sine spillere to forskjellige måter å spille, de kan enten legge ut på en åpen karriere eller teste sine ferdigheter i den nye Challenge-modusen.

I Challenge-modus står spilleren overfor en spesiell situasjon som er utviklet for å teste hans eller hennes ledelse over en angitt tidsperiode – vanligvis en halv sesong. Utfordringene for å gjenskape en rekke reelle omstendigheter … er det mulig å oppnå suksess med en tropp bestående utelukkende av barn, for eksempel? , eller kan et lag som er bunnen av tabellen på en juledag bli frelst fra nedrykk ved sesongslutt?

Challenge modus ble først introdusert til Football Manager i Football Manager Handheld 2012 (for iPhone og Android) og ble så populær at den har blitt innlemmet i PC og Mac spill. FM13 vil leveres med fem utfordringer inkludert, mens flere vil bli gjort tilgjengelig i løpet av året, avhengig av etterspørselen fra spillere rundt om i verden.

Sammen Challenge mode, inkorporerer FMC også en rekke «opplåsbare ‘funksjoner som, hvis brukt, gjør spillet litt enklere å spille – ledere kan fjerne behovet for arbeidstillatelser, for eksempel, eller legge noen millioner til sine overgangsbudsjetter. Spillere kan «tjene» noen av disse og kan låses opp ved å nå opp til spillets milepæler, mens alle er tilgjengelige for å kjøpe hvis spilleren velger å gjøre det.

FM13 ser også innføring av en rekke helt nye funksjoner og betydelige forbedringer til noen av spillets eksisterende elementer. Noen av høydepunktene inkluderer:

– Forbedret 3D kampmotoren

Kanskje den mest synlige forbedringen i FM13 vil være de som har blitt gjort til 3D kampmotoren. I årets utgivelse, vil alt på og rundt banen se mer realistisk ut i alt i fra stadioner og folkemengder gjennom spillernes bevegelser og måten ballen beveger seg gjennom luften. En rekke nye og forbedrede animasjoner gir samsvarer med en mer realistisk preg, mens en revolusjonere av kameraet systemet gjør Kampdagopplevelsen mer «televisual ‘». Disse visuelle forbedringer er understøttet av en dramatisk forbedring i kampen motorens kunstig intelligens system.

– Nye medarbeider roller

FM13 ser en betydelig omstrukturering av lederens «backroom» ansatte og en modernisering av sine roller. Dette omfatter innføring av at en direktør for fotball som vil (hvis nødvendig) ta på noen av managers arbeidsbelastning, for eksempel kontraktsforhandlinger eller avhending av uønskede spillere. I tillegg har antall spesialiserte trenere økt og lederen har større fleksibilitet til å velge hvilke trenere til å søke råd fra, og når du gjør dette, så vel som mer spesialiserte trenere og muligheten til å forbedre trenerens ferdigheter som de er kvalifisert for sine «coaching» merker .

 – Forbedret media interaksjon

Samspillet mellom leder og media er blitt pusset opp. En vesentlig del av dette er at ledere kan nå ta i bruk forskjellige toner når du arbeider med pressen – å velge mellom en rekke stemninger som spenner fra «rolige» til «aggressive».

– Nettverk spillet

FM13 ser et stort revolusjonere av multi-player spill, som nå gjør full bruk av Steam-systemet nettverk funksjonalitet, slik at spillerne kan sette opp og nyte spill mot andre ledere langt lettere enn før. Den forbedrede nettverk Spillet inneholder også en rekke skreddersydd, one-off liga og cup alternativer langs standard karriere versjonen, inkludert en modus som lar spilleren ta det laget som han eller hun har bygget og utviklet i sin single-player spill og teste den i multi-player miljø.

– Verdensomspennende «leaderboards»

FM13 er dypere integrasjon med Steam ser også innføring av verden «leaderboards» som betyr, for første gang, at spillere kan se nøyaktig hvor de står i forhold til deres andre ledere over hele verden. I tillegg til full global ranking stigen, vil det også være en rekke individuelle «leaderboards» dekker spillets forskjellige moduser og hver spillbare nasjon og divisjon. Topplistene bruker en sofistikert scoring system som tar hensyn til en rekke faktorer, inkludert nivået en manager velger å konkurrere på, hans eller hennes klubbens økonomiske resultater og selv deres i spillet lønn – noe som gjør at den nye lederens kontraktsforhandlings evner har en veldig viktig tillegg til spillet.

– Brukergrensesnitt

FM13 har et nytt grensesnitt og hud for ‘karriere’ modus, og et nytt utseende for «klassisk»-modus, samt masse arbeid på navigasjon, et mer animert grensesnitt og et nytt søk system som hvilken modus du går for, FM13 vil være den enkleste å bruke og best utseende spillet i serien til dags dato.

– Forbedret opplæring

I FM13 ledere vil ha muligheten til å gå dypere inn i lagets trening og velge en tidsplan som passer deres behov. Trening er nå administrert gjennom en forenklet oversikt panel som kombinerer generell «coaching» med mer detaljert forberedelse. Ledere kan nå velge hvor de ønsker å fokusere sin lagets trening, enten det er på mer generelle rutiner eller i forberedelsene for spesifikke kamper.

– Realistiske skatteregimer

En av de viktigste faktorene som påvirker den virkelige verden fotballspillere når de kommer til å velge hvilken klubb å signere for er forskjellig nivå av skatt som skal betales fra ett land til et annet. Dette er nå reflektert i FM13, som inkluderer up-to-date skatteregimer for hver av sine utvalgte land – noe som i spillet fotballspillere vil ta hensyn til når du skal avgjøre hvilken klubb til å delta.

Football Manager 2013 vil bli publisert av SEGA for Windows PC og Mac før jul 2012. Mange av spillets 900-pluss nye og forbedrede funksjoner vil bli beskrevet i en rekke videoblogger som vil bli utgitt i løpet av de kommende ukene. Sjekk ut www.footballmanager.com å finne ut mer.

Spillet vil få release den 2 November… så nå er det bare og holde av datoen eller forhåndsbestille for de som ønsker å være sikker på å få den litt før..

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Football Manager 2013 PC
Football Manager 2013 nedlasting

Bildegalleri:

 

Konkurranse, Online, Simulator, Sport Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply