Forhåndstitt på Sniper Elite V2

sniperelite1

Rett før vi starter vår test av dette spillet, tok vi en liten titt under panseret på hva spillet har og by på..

Oppfølgeren til Rebellion`s svært anerkjente 2005 spill Sniper Elite, så fortsetter Sniper Elite V2 å tilby spillere de mest autentiske verdenskrigs snikskyting erfaringene ved å sette dem i midten av krigsherjede Berlin midt i det vanvittige endelige slaget mellom tyske og russiske styrker.

Med vekt på å lære å håndtere forventningene og trykket i jakten, er spillerne tvunget til å bruke ferdigheter, tålmodighet og list for å oppnå sine oppgaver som de finner seg overfor sine livsendrende valg.

Det feirede «bullet cam» fra Sniper Elite er tilbake og vil være mer gledelig for spillerne enn noensinne. Dyktige skudd blir belønnet med en slow-motion sekvens av kulens skuddlinje fra tønne til målet samt med grafisk detalj av effektene av kulens ødeleggende kraft..

NØKKELFUNKSJONER:

• Snikskytter simulering – Sniper Elite V2 har detaljert snikskyting simulering med avanserte ballistikk, og som hensyntar tyngdekraft, vind, hastighet, kulens penetrasjon, mål stabilitet og mye mye mer. Garantert til å gi spillere den mest realistiske simuleringen av militær skarpskyting tilgjengelig til nå-

• X-Ray Kill Cam – Amazing «kill cam» teknologi som viser hva som egentlig skjer når en kule trer inn en fiendtlig kropp, slik at spillerne kan se hjerter og lunger tåre, lever, bein og tenner knuse, og innvoller som faller ut.

• Autentisitet – Spillet har autentiske verdenskrig Berlin steder så vel som kjøretøy, våpen som M1903 Springfield, den Gewehr 43 og Mosin-Nagant 1891/30 og uniformer modellert etter de originale versjonene.

• Bruk Miljø – De minste endringer i miljøet må tas hensyn til å flytte inn i perfekt posisjon, observere steinbruddet, ta bildet og slippe unna ubemerket.

• Snikskytters valg – Spillere vil ofte finne seg selv overfor et valg mellom det perfekte skuddet som forlater dem katastrofalt utsatt eller en vanskeligere rute som betyr at de kan fortsette sin misjon.

Gled dere til spillet… Vi tester nå for tiden og kommer med vår spillomtale om veldig veldig kort tid..

 Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Sniper Elite V2 Xbox 360
Sniper Elite V2 PS3

Sniper Elite V2 PC

Se flere klipp fra dette og andre kommende og ikke minst aktuelle spill i vår YouTube kanal

Bildegalleri:

Action Spillnyheter

Leave a Reply