Funky Barn lander senere i år på Nintendo WII U

16. september 2012 Roger Evensen No Comments

funkybarn1

Lanseringen av Nintendo WII U, nærmer seg med storm skritt. Det merkes på graden av titler som ventes å slippes til konsollen.

Dask på deg stråhatten på hodet og grip fatt i Wii U GamePaden – det er på tide å få hendene skitne med Funky Barn for Nintendos Wii U!

505 Games, kunngjorde nylig at de bringer Funky Barn – den villeste gårds simulatoren som spillere aldri har opplevd tidligere – spill utgis på den splitter nye Nintendo Wii U.

Veteran utvikleren Tantalus utfordres ved å bringe sin samling av «whacky contraptions» og klønete dingser til sandkasse sjangeren på måter som aldri før trodd mulig takket være den innovative Wii U GamePaden. Ved hjelp av berøringsskjermen, kan spillere plukke opp sine dyr og samhandle med dem en-mot-en, administrere en rekke sprø landbruksmaskiner og bygninger. De kan også riste frukt fra trærne med helt nye GamePad gyroskopet.

Det vil ikke ta lang tid for spillere å bli avhengige av deres voksende gård hvor de håndterer sine husdyr, dyrket mark, og et bredt utvalg av unike landbruksmaskiner. I en slik åpen oppdretts verden, kan spillere fokusere på de aspektene av landbruk de finner å være det mest gøy.

Tim Woodley, leder for Global Brand på 505 Games sa «Wii U er en viktig og svært spennende utvikling for spillbransjen. Den bringer virkelig tradisjonelle plattformer med den intuitive, takk til berøringsskjermteknologi som alle bruker på en dag til dag basis. Med Funky Barn har vi kombinert de teknologiske fremskritt med unike humor, sprø maskiner og, viktigst, mye moro for spillere i alle aldre. »

Tantalus administrerende direktør Tom Crago til, «Vi har jobbet med Funky Barn i lang tid, og spiller er svært nær våre hjerter. Det er en perfekt plass for Wii U og GamePad åpner opp en rekke nye muligheter. Det har gjort det mulig for oss å komme opp med sprø ideer for hva som er absolutt en helsprø opplevelse. «

Funky Barn vil bli lansert over hele verden i slutten av 2012.

Prisene på Nintendo WII U er fastsatt, forhåndsbestill din utgave her:

Nintendo WII U sort

Vi kommer tilbake med mer om nettopp dette spillet, når det blir klar fra leverandør.

Barn, Familie Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply