Gamersmix.no ser frem til nye utfordringer i 2014

4. desember 2013 Roger Evensen No Comments

COD Ghosts

For å opprettholde kvaliteten av vår nettside trenger vi nettopp deg med som en av våre nye spillskribenter, vår lille redaksjon trenger flere dyktige skribenter som kan være med å bidra med spillstoff og test av nye og eksisterende spill samt være med på videre utviklingen av Gamersmix.no

Bli med på laget å bli med oss for å skape Norges nye uavhengige spillnettside som lever opp til tilnavnet: Alt om spill på ett sted.

Vår redaksjon har holdt på med spillomtaler og produkt tester siden 2000 tallet,  jeg startet faktisk startet min karriere som spilltester og skibent for de som eide nettsiden Gamersmix.no på 1999-2000 tallet.

Siden kjøpte jeg domenet før jeg skapte en helt egen nettside sammen med min partner og teknisk ansvarlig Stian.
Sammen uviklet vi Gamersweb.no i 2007 og dermed fikk vi fikk grunnlaget for vårt nye spilleventyr på nettet.

Med småbudsjetter og liten inntekt inn til vår bedrift som drifter nettsiden, så har det stått på prinsippene når vi har sagt nei til de særdeles mange reklameaktørene som har tilbudt oss penger for å legge inn masse reklame,popups og mye mye mer til på nettsiden vår.

Som ivrige lesere av spillmedium selv har vi sett for oss å skape en nettside med kun reklame fra spill bransjen med noen tilsnitt av produkter tilhørende dette og andre «gadget» pregede vare områder.

Uten å skape en forstyrrende nettside med popups og andre forstyrrende reklamer for helt andre produkter enn de som vi «spillere» er opptatte av.

i 2012 forsøkte vi å danne et samarbeid via Gamersweb.no med et annet firma som eide en annen nettside , dette første ikke frem for oss og ble ikke den veksten vi hdde håpet for Gamersweb.no.

Vi valgte defor å endre plattform og struktur helt og holdent for å møte våre lesere på et helt annet plan og tilby våre lesere noe mer enn vi klarte via vår første nettside Gamersweb.no.

Gamersmix.no domenet ble igjen tatt i bruk og dermed i 2012 så altsa Gamersmix.no html strukturens lys i ny drakt, med nye ferske og ivrige skribenter som ønsket å skape noe helt nytt med oss på laget opparbeidet vi oss enda flere kontakter i spillbransjen enn tidligere.

Noen av de skribentene som var med oss helt i starten forlot oss i 2013 da de gikk videre til større spillmedium, noe vi forstår fullt ut og ønsket de lykke til på ferden videre.

I 2014 ønsker vi å skape noe mer enn det vi har i dag og med oss på laget ønsker vi oss dedikerte spillere eller «gamere» som kan bidra med spilltesting, nyhets artikler og podcasts samt bidra med å skape nye ting for å skape en helt ny stil på nettsiden vår som kan virkelig understreke at man som leser finner «Alt om spill på ett sted»

I 2013 har vi fått med oss noen nye skribenter som er dyktige alle sammen men for at vi skal vokse trenger vi enda flere med oss på laget.

Hva får du:

Muligheten til å teste og beholde nye spill
Muligheten til å låne å teste  nye produkter og «gadgets»
Muligheten til å bli med på spillmesser
Muligheten til å sette ditt preg på Norges nye og uavhengige spillnettside
Muligheten til å dra nytte av vår erfaring og kunnskap
Lære bort din kunnskapp til oss
Opplæring i vårt publiseringssystem
Opplæring i bilde og videobehandling

Stillingen er ulønnet, man vil få beholde de spillene man skriver om og andre goder som vår redaksjon står for i samarbeid med våre mange gode samarbeidspartnere i Norges spillbransje.

Hva kreves? jo en dedikert spiller sjel med talent til å kunne skrive eller utrykke seg på en særgen og god måte.
God skriftlige ferdigheter
Web erfaring

Med mer, finn ut alle våre skribent krav i linken under:

Les mer i denne artikkelen: http://gamersmix.no/bli-skribent/

Bli med på laget å sett ditt eget preg på Gamersmix.no i 2014.

Øk leser antallet på nettsiden

Øk våre tilhørere og lesere på sosiale media

Facebook: https://www.facebook.com/gamersmix.no

Twitter: https://twitter.com/gamersmix

Youtube: http://www.youtube.com/gamersmixno

i 2014 kan du faktisk vinne en mulighet til å bli med vår redaktør og teknisk ansvarlig som begge eier Gamersmix.no til en kjent spillmesse i Tyskland.

Kan du gjette hvilken?

Følg oppskriften og meld din interesse allerede i dag til vår redaktør roger@gamersmix.no

finn frem ditt favorittspill, spill det grundig og skriv så din spillomtale som du sender oss sammen med din søknad.

I Januar 2014 går startskuddet blant våre eksisterende og nye skribenter til å bli med eierene av Gamersmix.no til spillmessen i Køln: Gamescom 2014

Vi gleder oss til å få nettopp din søknad, kanskje det blir din spillomtale som blir publisert.

Den skribent med flest og beste bidrag fra Januar til messen begynner, får bli med oss på messen med hotell inkludert og ikke minst få en hyggelig spillopplevelse sammen med oss.

Vår Youtube kanal har mange besøkende og vi avslutter med en fersk smake bit av dette spillet:

Et spill vi virkelig må snart rive oss løs fra for å levere dere vår spillomtale av.

Action, Eventyr, Fantasi, Konkurranse, Online, PS4 Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply