GM tanker om BF4

9. september 2013 Roger Evensen No Comments

bf4b1

Bli med oss inn i BF4

 

Jeg kom etter sigende sent i gang med «fps» baserte spill, rettere sagt på fagspråket «First person shooter» spill.

Det begynte med en introduksjon inn i CODS utrolige verden av en kompis som naturligvis nok jobbet i Activision, dette er noen år siden nå men siden den gang har jeg vært hektet på denne typen spill og jeg har unnet meg mange slike spill og flere av spillene spiller jeg faktisk ennå.

Det forrige Battlefield spillet synes jeg var litt kort i historie delen, noe jeg selv personlig håper de har endret på i den 4 runden. Nå vil nok mange si at det ikke er historiedelen som er viktigst i dette spillet men for mange er det en viktig del.

Utvidelsesmulighetene var mange i BF3 og multiplayer delen øker og forlenger spillgleden, det er helt klart og utenfor enhver tvil folkens.

Det som blir spennende for min del er å få se BF4 rent grafisk på en PS4 eller Xbox One når de nye konsollene kommer på markedet om ikke så altfor lenge til.

bf4b5

De videosnuttene som til nå har blitt sluppet levner rom for tanker og kommende spillgleder, bare det å ødelegge bebyggelser som kan gi dine motstandere kan åpne for mange nye utfordringer og ikke minst seiere eller tap.

Det som er sikkert og noe jeg vil anta er at dette spillet vil bli utfordrende og ikke minst muligens etter hva jeg har sett til nå «sprenge» grensene til hva man kan gjøre i ett «FPS» spill.

Nok ord fra meg folkens, se og nyt den innfelte videosnutten fra det kommende spillet BF4.

 

Action, FPS, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply