Greenlit Games lanserer Words'N'Blox

24. desember 2012 Roger Evensen No Comments

words

Greenlit Games, et mobilspillstudio dannet av fem EA Playfish-veteraner.

greenlitgames

Greenlit Games, et mobilspillstudio dannet av fem EA Playfish-veteraner, kunngjør i dag lanseringen av sin første tittel; Words’N’Blox. Utgivelsen er gratis å spille og nå tilgjengelig for nedlasting på iOS-enheter, Android-mobiler og nettbrett.

“Words’N’Blox er super-lett å lære, veldig vanskelig å legge fra seg og vekker ditt konkurranseinstinkt når du utfordrer dine venner.

Spillet handler om å finne det rette ordet, den rette plassen og den optimale stien du må bruke for å sette sammen de forskjellige bokstavblokkene. Å mestre disse tre tingene åpner opp for endeløse spillmuligheter med tilfeldig utvalgte ord.

Kontrollene er intuitive, slik at alle vil forstå spillet med en gang. I tillegg gir spillet deg et hint når nærmer deg det riktige ordet eller ikke.

Å utfordre venner er super-enkelt! Koble deg til Facebook for å se hvem av dine venner som allerede spiller, eller søk etter dem ved hjelp av deres e-postadresse eller Words’N’Blox brukernavn!» sa Stian Hansen, Co-Founder/Medstifter og Daglig Leder hos Greenlit Games.

I Words’N’Blox kan spillerne utforske mer enn 200 unike utformede nivåer på egen hånd, og spille mot sine venner eller tilfeldige motstandere online. Spillere har aldri før sett et ord-puslespill som ligner på dette. Words’N’Blox har enkle og intuitive kontroller og er lett å plukke opp og spille.

Last ned Words’N’Blox for iPhone, iPad eller iPod touch fra Apple App Store her, eller for din Android mobil og nettbrett fra Google Play-butikken.

Hvis du vil vite mer om Words’N’Blox og Greenlit Games vennligst besøk: http://greenlit-games.com

Om Greenlit Games

Greenlit Games ble grunnlagt i juni 2012 av fem EA Playfish-veteraner. Tilsammen har de mer enn 30 års erfaring innenfor den mobile og sosiale spillindustrien. De har jobbet med et stort antall store mobile titler som; «Ancient Empires», «Vil du bli Millionær?» og «ZUMA ™». De har jobbet med alle EA Playfish titler, som for eksempel: «Pet Society», «Hotel City», «Crazy Planets» og «The Sims Social» for å nevne noen. Greenlit Games ønsker å skape en morsom sosial spillopplevelse som kan glede og underholde spillere i alle aldre. Greenlit Games har tilhold i det vakre arktiske landskapet i Tromsø og idylliske Namdalseid.

Vi kommer til å teste dette spillet i julen, skal du også?

Del det med oss på vår facebookside

Android, iOS Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply