GTA III 10th Anniversary Offical Launch Trailer

15. desember 2011 Roger Evensen No Comments

Et godt gammelt spill vekkes på ny til live for alle som har en Apple eller Android basert mobil enhet.

Rockstar Games et publiseringsforlag for Take-Two Interactive Software er stolte av kunngjøre at Grand Theft Auto III:10 Year Anniversary Edition som nå er tilgjengelig for nedlasting på utvalgte velge Android og Apple enheter. Grand Theft Auto III er allment kreditert som et av de mest innflytelsesrike videospillene gjennom tidene og utgivelsen av den mobile versjonen er i forbindelse med den ikoniske tittelens 10 års jubileum.

«Vi ønsket gi den samme følelsen av frihet som gjorde originalen så banebrytende,» sier Sam Houser, grunnlegger av Rockstar Games. «Dette er hele den fengslende og vanedannende opplevelsen av Grand Theft Auto III,som nå er transformert over på mobile enheter.»

Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition er den komplette konsoll erfaring med den prisbelønte originale historien som er forbedret og optimalisert for berøringsskjermsbaserte mobile enheter med nye funksjoner som er inkludert et intuitiv og fullt skalerbar som også kan tilpasses brukergrensesnitt som gamepad støtte; oppgraderte teksturer; større oppløsning og større distanses og nye oppdrag replay og autolagrede funksjoner for en helt ny opplevelse på mobile enheter.

Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition App er tilgjengelig for $ 4.99 og en fullstendig liste over kompatible Android-enheter kan bli funnet på www.rockstargames.com/Newswire.

Grand Theft Auto III ble utgitt i oktober 2001 til kritisk og kommersiell suksess. Det var det første tredimensjonale, åpne verden som Grand Theft Auto tittelen introduserte spillere til den fiktive Liberty City. Ved utgivelsen sin var Grand Theft Auto III hyllet for det filmatiske nivået av innlevelse og en innovativ tilnærming til open-ended gameplay og en enestende blanding av spill og populærkultur.

Rent personlig gleder jeg meg til et hyggelig gjensyn med spillet jeg i min yngre dager tilbrakte mange timer på via min PS2 konsoll.

Glem ikke se klipp fra flere aktuelle spill i vår videokanal

Har du ikke prøvd den forrige konsollutgaven? Da kan du kjøpe også den her:

Grand theft Auto IV PS3

Grand Theft Auto IV Xbox 360

Action iPad, iPhone, Spillnyheter

Leave a Reply