Guild Wars 2 er på vei

26. august 2012 Redaksjonen No Comments

guildwars2-3

Guild Wars 2 lanseres den 28. august.
NCsoft, verdens fremste utgiver og utvikler av massivt multiplayer online spill (MMO) og ArenaNet, utvikleren av den berømte Guild Wars franchise, er klar til å slippe løs Guild Wars 2 til millioner av ivrig-venter fans rundt om i verden på 28 August. Ivrige fans som forhåndskjøpte spillet kan logge inn den 25. august som en del av headstart programmet. Dette tillater dem å oppleve spillets banebrytende dynamisk hendelse system, action-orientert kamp og meningsfulle personlige historier tre dager tidligere.

For fem år siden startet vi  å utvikle et spill som endelig oppfylt løftet om online verdener sa O’Brien, president og medgrunnlegger av ArenaNet. Vi spurte alt som tidligere hadde blitt tatt for gitt, og vi har aldri vært fornøyde med  «godt nok «. Nå er vi endelig klare for å introdusere Guild Wars 2 til spillere som er ute etter den neste utviklingen i online gaming «.

Guild Wars 2 tilbyr spillere:

Dynamiske hendelser: Guild Wars 2 er en levende verden hvor hendelser forekommer naturlig og endres av spillernes handlinger. Dette systemet fremmer samarbeid mellom spillere slik at alle som deltar blir belønnet, og dermed begynner de å samarbeide i stedet for konkurrere.

Personlige historier: Ditt dypt tilpasset personlig historie begynner når du først opprette dinkarakter, så svingene med hver skjebnesvanger avgjørelse du gjør.

Action: Guild Wars 2 er et actionspill. Overlevelse i kamp er basert på timing, dyktighet og bevegelse. Godt timet dodges eller kombinasjonsboks-angrep er integrert i enhver kamp. Guild Wars 2 tenker nytt og man har ikke de samme restriksjoner som i andre spill. Dette gir spillerne de verktøy og ferdigheter de trenger for å spille med venner uansett klasse

Player vs Player og World vs World: Competitive multiplayer i Guild Wars 2 består av to spennende moduser PvP serverer intense smal-unit kamper som fokuserer på dyktighet og strategi, ikke utstyr. WvW setter av hele servere med spillere mot hverandre i en to-ukers lang krig på en serie av store kart.

Guild Wars 2 lanseres i en tid da spillerne er ute etter noe annet i et MMO:  Et spill som gir dem en innovativ og unik opplevelse uten et månedlig abonnement «, sa O’Brien. Guild Wars 2 er det spillet, og vi tror det vil fundamentalt endre måten folk tenker om online rollespill.

Vil du har mer informasjon spillet eller kjøpe Guild Wars 2, besøk deres nettsider.

Om NCsoft
NCsoft, med hovedkontor i Seoul, Korea, er verdens fremste utgiver og utvikler av massivt multiplayer online spill, inkludert den kritikerroste Aion ®, Lineage ®, Guild Wars ® og City of Heroes ® franchising. NCsoft West er en avdeling av NCsoft som holder driftsansvar for Nord
Amerika, Europa, Sør-Amerika og Australia / New Zealand. Mer informasjon finner du på www.ncsoft.com.

Om Guild Wars 2
Guild Wars ® 2 er et visuelt fantastisk MMO som vil tilby spillerne den episke storheten av et massiv rollespillermiljø kombinert med innovative kampteknikker, dynamiske hendelser og tilpasset personlig fortelling. Dette bygger på suksessen til Guild Wars, NCsoft og spillutvikler ArenaNet ™ skaper et MMO som lar spillere spille på den måten de ønsker, mens på samme tid beholde samme abonnement/avgift forretningsmodell som gjorde de opprinnelige Guild Wars så populær.

Nyt klipp fra andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Bildegalleri:

 

Action, MMORPG, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply