Hest og Ponni: Rivaler til Nintendo 3DS 7.september 2012

10. september 2012 Redaksjonen No Comments

hestogponni

Det populære hestspillet fra PC hopper inn på Nintendo 3DS™.

Stockholm, Sverige – 2012-09-07

For deg som ikke ønsker å gå hjem fra stallen, ikke kan ta med deg hesten på reisen eller klarer å bruke så mye tid som du ønsker med din elskende hest. Nå kommer Hest og Ponni på Nintendo 3DS™. For første gang kan du skape din favoritthest og ta med deg dit du vil, og ri, leke eller bare være sammen så mye du vil i 3D.

I Hest og Ponni: Rivaler, bestemmer du hvordan du vil at hesten din skal se ut. Det er 26 raser å velge mellom og man kan bestemme fargen på øyne, pels og mye mer. Siden må du ta vare på hesten din, og sørge for at den har det bra ved å gi den mat og vann, kose med den, trene med den og vinne hestens tillit.

Underveis i spillet konkurrerer man i hopp, hinderløype og ridende bueskyting. Du danner vennskapsbånd med de andre rytterne, og det oppstår også kjærlighet. Men du må se opp for rivaler som ønsker å lure deg i konkurranser og kjærlighet.

Du kan også konkurrere med dine venner i hopping gjennom StreetPass™, der du sammenligner poeng og vinner premier.

Det er også utvidet virkelighet (augmented reality) hvor hesten din dukker opp foran deg og du kan bruke mikrofonen til å kalle på hesten og ta bilder av hesten din som du kan dele med vennene dine gjennom albumet.

– Vi synes det er flott å endelig kunne utvide Hest og Ponni-serien med et nytt spill. Serien har vært svært vellykket og de foregående har solgt mer enn 100.000 eksemplarer på PC i norden. Vi tror Hest og Ponni: Rivaler vil vinne spillernes hjerte på 3DS, sier Rannveig Virik, administrerende direktør i PAN Vision.

Hest og Ponni: Rivaler er på norsk og slippes 7. september 2012.

Kilde: Pressemelding fra Pan Vision

Barn, Familie Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply