I Am Alive........

28. august 2012 Roger Evensen No Comments

iamalive3

Verden ligger i ruiner… er du klar for den største kampen av alle???
Kampen for din egen overlevelse i «I Am Alive»

Opplev det fantastiske eventyret I Am Alive

Ubisoft annonserte nylig at I Am Alive, et troverdig post-apokalyptisk action-eventyrspill som vil bli gjort tilgjengelig i september 13 2012 for Windows ®-PC.

I Am Alive følger en Everyman reise for å finne sin kone og datter, som ble tapt under «Event.» Et år senere, finner han Haventon, hans hjemby, i ulage. Bygninger er ødelagt, giftig aske fyller gatene og samfunnet har blitt revet vekk og forårsaker at alle innbyggere er nødt til å ta alle nødvendige tiltak for og overleve.

I I Am Alive, vil spillerne bli utfordret av både miljø og fiender. Utholdenhet og ressursforvaltning er viktige når det blir utsatt for dødelige atmosfærer og skalering av enorme bygninger på jakt etter forsyninger. Det unike kampsystemet krever at spillerne må utnytte skremming – feiginger er lett lurte med en tom pistol, mens andre fiender vil sette spillerne på prøve.

Også tilgjengelig på XBLA og PSN, spillet har blitt forbedret for PC og spillerne som setter pris på og spille i høyere oppløsninger og grafikk skarpere enn noensinne vil dra fordelen av PC utgaven, dessuten så er to nye moduser er lagt til. «Easy»-modus som vil tillate uendelig forsøk og en jevnere introduksjon til I Am Alive, og «Replay»-modus som som navnet tilsier vil tillate spillerne å starte på nytt for å avdekke flere hemmeligheter og skjulte objekter.

I Am Alive vil være tilgjengelig for 14,99 € på Ubishop, Steam og andre digitale forhandlere.

Spillere kan allerede forhåndsbestille spillet, ved å gjøre det de vil få Ubisoft spillet Bloody Good Time for gratis.

For mer informasjon om dette tilbudet kan du besøke: denne siden

For mer informasjon om I Am Alive, vennligst besøk denne siden

Kjøp din utgave av spillet her:

I Am Alive PS3
I Am Alive x360

I Am Alive PC

Nyt klipp fra spillet her:

Se klipp fra andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Nyt bilder fra spillet her:

Bildegalleri:

 

Action, Eventyr Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply