i Assassins Creed 3 er det duket for episke sjøkamper..

18. august 2012 Roger Evensen No Comments

assassinscreedmai1

I neste avsnitt i Assassins Creed serien blir det mange nye ting men det grafiske ser ut til å bare bli bedre og bedre..

Vi gleder oss, gjør du??

Jeg har alltid vært stor fan av eldre filmer fra 1500 tallet og oppover,hvor eventyrere dro verden rundt og oppdaget nye deler av verden.
1600 -1800 tallet har mange historiske sjøslag hvor den britiske marine opprettholdt sine mange kolonier. I neste avsnitt i spill serien Assassins Creed får vi mye og blant annet mange episke sjøslag hvor spiller får hovedrollen med spill designers innovative kontrollmuligheter i spillet.

I video klippet som nettopp er sluppet så får du også muligheten til å vinne en utgave av spillet og du forteller på facebook siden til spillet hva du vil reise deg for.

I Assassins Creed 3 får vi et historisk bakteppe fra den amerikanske revolusjonen som ble portrettert ganske så bra i den episke filmen The Patriot med Mel Gibson, i dette spillet ser det ut til at vi får en like bra opplevelse rent handlingsmessig og ikke minst den kule muligheten som det jo er å delta interaktivt i historien selv i og med at det jo er spill.

Spill er så absolutt et medium som er en del av vår kultur og blir mer og mer et medium for yngre og voksne spiller bruker mer og mer av for sin underholdning, så hvorfor ikke blande historiske fakta inn i gode underholdninsbaserte spill. Det liker vi og vil vi får se mer og mer av i kommende spill år.

Vi gleder oss til 31 Oktober når dette spillet omsider kommer i handlen, en test skal vi selvsagt levere til dere her på nettsiden når den tid kommer.

Se det Naval Battle klippet fra spillet her:

Reserver din utgave av spillet her:

Assassin’s Creed III PS3
Assassin’s Creed III Xbox360
Assassins Creed III PC

Action Spillnyheter

Leave a Reply