Last ned din RF ONLINE 1,5 klient i dag

18. april 2013 Roger Evensen No Comments

rfonlinelogo

Klar for en skikkelig futuristisk utfordring??

Beta lanseringen er i gang for og gjøre vei for «RF ONLINE 1,5» offisielle lansering i dag

The Ultimate conflict mellom tre løp eksploderer i en «Epic MMO» Sci-Fi opplevelse!

OnNet Europe GmbH annonserte i dag, etter avslutningen av den åpne beta testingen, er RF Online 1.5 nå kommersielt tilgjengelig. En ny og forbedret versjon av sin forgjenger, RF Online, 1.5 versjonen har forbedret balanse, et nytt nivå cap på 105, nye kart og den nye Cash Shop. I tillegg helt frem tl 24 april har nye brukere sjansen til å vinne Amazon gavekort på opptil € 500 verdi, og returnerende spillere kan vinne i spillet valuta, spesielt innhold og store belønninger! Over 50 000 spillere registrert under åpen beta testing. Bli med dem ved å laste ned RF Online 1.5 klient nå.

Vi er svært fornøyd med resultatene av vår åpne beta testing periode og spesielt fornøyd med den overveldende mengden av spiller støtte i denne siste fasen av utviklingen, sa Keong Youn, produksjonsdirektør fra OnNet Europa. Nå med den kommersielle lanseringen av RF Online 1.5 gir vi tilbake til samfunnet med spesielle kampanjer for nykommere og returnerende spillere».

Om RF Online 1.5
Krigen fortsetter som tre løp – The Accretia, Bellato og Cora – fortsetter å kjempe over begrensede, men likevel uhyre verdifulle ressurser av Novus Galaxy. Basert på RvRvR (Race vs Race vs Race), RF Online 1.5 er en episk MMO som kombinerer elementer fra sci-fi, fantasy og steampunk sjangere i en forbedret versjon av den opprinnelige tittelen med ekstra balanse og et nytt nivå cap på 105. Spillere har også omfattende tilpasningsmuligheter for mer frihet i å utforme sine egne karakterer.

Nye spillere å bli med i RF Online 1.5 samfunnet har en sjanse til å vinne Amazon gavekort verdt opp til € 500. Hjemvendte spillere har sjansen til å vinne en rekke belønninger, inkludert in-game valuta og innhold. Alle spillere kan delta i RF Online 1.5 lanseringen kampanje fram til 24 april. For mer informasjon, besøk RF Online 1.5 offisielle nettstedet: http://rfonline.gamescampus.com/

Følg på Twitter
Facebook
Youtube

Last ned RF online klient: http://rfonline.gamescampus.eu/download?language=en

Send oss gjerne ditt syn eller omtale av dette spillets beta versjon.

Roger@gamersmix.no

Nyt videoklipp fra RF Online

Se klipp fra andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

MMORPG, Online, Science Fiction Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply