Lego: Harry Potter 5-7 er ute på App store

img_0329

Klar for episk håndholdt Harry Potter morro i Lego form??

Magien ligger nå i dine fingertupper med Warner Bros Interactive Entertainment og TT Games…

LEGO ® Harry Potter ™: Years 5-7

Er nå tilgjengelig for iPhone, iPad og iPod touch

Warner Bros Interactive Entertainment og TT Games bringer de endelige bøkene og filmene om gutten som overlevde til livet på Apples mange spillkonsoller: iPhone, iPad og iPod touch med den nye LEGO ® Harry Potter: Years 5-7 Appèn som er tilgjengelig nå på App Store. Spillet tar fansen med ut på en reise til den episke finale av den svært vellykkede LEGO Harry Potter spillserien med et solid og engasjerende «gameplay» og et unikt grensesnitt skapt eksklusivt for iPhone, iPad og iPod touch.

LEGO Harry Potter: Years 5-7 forener den kreative LEGO prosessen og med den vidstrakte verden av Harry Potter ™ for å levere en spennende og givende spillopplevelse som har, spell-casting, duellering og mye mer for spillere i alle aldre. Basert på de siste tre bøkene og endelige fire filmer – Harry Potter og Føniksordenen ™, Harry Potter og Halvblodsprinsen ™, og Harry Potter og Dødstalismanene ™ – Spillet lar spillerne oppleve Harrys siste år på Galtvort ™ og kamp mot Lord Voldemort ™ i den ultimate kampen om godt mot ondt.

Spillere vil følge Harrys heroiske anstrengelser og møte nye ansikter, nye utfordringer og nye magier når de utforsker de berømte omgivelser, inkludert Grimmauld Place, Magidepartementet, Godric s Hollow, Diagon Alley og Galtvort. Fans kan berøre skjermen for å kaste magi mot mål og gjenstander, bruk det interaktive display for å endre tegn og trylleformularer, og gjenskape legendariske dueller ved å kaste og beskyttende bevergelser med stavene med sine fingertupper. Spillet tilbyr også en Duellering Club ekspansjon, som tillater spillerne å mestre avanserte duell ferdigheter mot en rekke kjente hekser og trollmenn, inkludert Professor Slur, Lord Voldemort og mange andre.

Utviklet av TT Games, LEGO Harry Potter: Years 5-7 App er nå tilgjengelig på App Store for € 3,99, eller på iTunes

For mer informasjon,  besøk nettsiden eller  på Facebook.

Bildegalleri:

 

Barn, Eventyr, Familie, Håndholdt Spillnyheter

One Comment → “Lego: Harry Potter 5-7 er ute på App store”

  1. Stein 6 years ago   Svar

    Fant det ikke…
     

Leave a Reply