Medal of Honor Warfighter gameplay video

21. juli 2012 Roger Evensen No Comments

medal_of_honor_warfighter-600x412

Klar for neste eventyr i Medal of Honor serien??

Jeg bare «digger» fps spill, sliter med å spille multiplayer delen men begynner for all del å komme meg også på dette nivået online.

Historie delen på denne typen spill er som oftest veldig gode, men dog altfor korte.. Så online multiplayerverdenen har kalt på meg lenge.. men jeg har vært litt av ventende nettopp fordi jeg aldri tidligere kom meg rundt gatehjørnet i spillene før jeg ble «tatt» av dage..

Med god trening med en rekke fps spill og iherdig tålmodighet så begynner jeg å komme over dette nivået og klarer og holder meg lenger og lenger i live mot mine «online» motstandere.

Når jeg ser Electronic Arts siste utvikler video fra Medal of Honor Warfighter på nettopp multiplayer delen av det kommende spillet, må jeg si at jeg «LIKER» det jeg får se og er veldig forventningsfull til hva dette spillet har å by på. Det foregående spillet intivterte til mye spill morro men hadde noen «bitte» små svakheter som jeg gleder meg til å se om utvikler har fått forbedret..

Vil av respekt for leserne ikke avsløre for mye av innholdet i gameplay video klippet, se den du også og ikke vent om du liker fps spill… forhåndsbestill din utgave av Medal of Honor: Warfighter og få ekslusiv tilgang til betatesten til Battlefield 4…. Jeg gleder meg til beta test og den kommende testen av Medal of Honor: Warfighter..

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Medal of Honor: Warfighter Limited Edition PS3

Medal of Honor: Warfighter Limited Edition X360

Medal of Honor: Warfighter Limited Edition PC

Medal of Honor: Warfighter Limited Edition download

Nyt video:

 

Action Spillnyheter

Leave a Reply