Nintendo lanserer to nye Nintendo 3DS XL-konsoller i november!

18. oktober 2013 Roger Evensen No Comments

Nintendo3dsxlb4

Nintendo3dsxlb2

I november kommer Nintendo til å lansere 2 nye XL konsoller i 3DS serien, blir det en salgsuksess?

Jeg likte personlig XL varianten på foregående håndholdt versjon fra Nintendo og tror nok at dette vil bli noe de vil selger en del enheter av siden barna og større spiller har fått god sans for 3DS som konsoll, samt ikke minst at Nintendo er flinke til å lansere spill for hele familien etter min mening.

 

Pressemelding fra Nintendo:

Nintendo-fans kan se frem til lanseringen av to spesielle Nintendo 3DS XL-konsoller som er inspirert av The Legend of Zelda-serien og Marios trofaste bror, Luigi, i november!

Den ene konsollen er ideell for å nyte Links nye eventyr i The Legend of Zelda™: A Link Between Worlds, mens den andre representerer en perfekt konsoll for å markere Luigis år. Begge konsollene lanseres i Norge i november.

Luigi er først ute med lanseringen av LUIGI SPECIAL EDITION Nintendo 3DS XL den 1. november. Denne Nintendo 3DS XL-konsollen er hvit med silhuetter av Luigi i to nyanser i hans favorittfarge, grønn! Som du sikkert vet er det Luigis år, og dette blir en perfekt gave til alle som elsker Luigi.

Alle som elsker Zelda-serien gleder seg selvsagt til den 22. november når The Legend of Zelda: A Link Between Worlds endelig lanseres. Samme dag lanseres også The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition Nintendo 3DS XL. I denne utgaven får du spillet som en nedlastingskode. Nintendo 3DS XL-konsollen er svart på undersiden og har en velkjent og vakker, gylden farge på innsiden og oversiden. Triforce-logoen er med både på oversiden og undersiden.

I The Legend of Zelda: A Link Between Worlds følger vi fortsettelsen på klassikeren The Legend of Zelda™: A Link to the Past, et av tidenes mest elskede spill som ble lansert til Super Nintendo i 1992. I dette nye eventyret kan Link blant annet gjøre seg om til en tegning på veggen og ta seg frem på en helt ny måte.
Om du heller vil kjøpe The Legend of Zelda: A Link Between Worlds som et separat spill i butikk, så kommer du til å få spillet i en veldig vakker spilleske! Et veldig etterlengtet spill som er perfekt for alle som elsker eventyr, uansett om du er Zelda-veteran eller nybegynner.

Nintendo3dsxlb4

Med andre ord det er bare og glede seg til november.

Barn, Eventyr, Familie, Fantasi Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply