Nintendo og Aardman presenterer...

27. april 2012 Roger Evensen No Comments

Nintendo og Aardman presenterer….

 

 

Finn ut hvordan 3D-episodene av Shaun the Sheep ble skapt i en eksklusiv ny video som lanseres!

Nintendo inngikk nylig et spennende samarbeid med prisbelønte Aardman Animations, selskapet bak Wallace and Gromit og Pirates! In an Adventure with Scientists, som resulterte i eksklusive animerte 3D-klipp av Shaun the Sheep til Nintendo 3DS-eiere distribuert via SpotPass i Europa.

Prosessen bak de eksklusive 3D-klippene kan nå sees i den spesielle 2D-dokumentaren Raising the Baaaaa! som viser Shauns reise fra konsept til planlegging, storyboards til modeller og til slutt ferdige 3D-episoder på din Nintendo 3DS.

Dokumentaren som lanseres i dag viser den utrolige mengden med detaljer som går inn i å lage hver av Aardman-karakterene og hvorfor prosessen Aardman bruker til å filme Shaun the Sheep egner seg så godt til den tredimensjonale visualeffekten på Nintendo 3DS. Klippet utforsker også hvordan hver enkelt karakter blir laget og gir deg en forhåndstitt på kommende episoder hvor Shaun parodierer en berømt Nintendo-karakter.

Som en del av samarbeidet mellom Nintendo og Aardman har modellskaperne i Aardman til og med laget en minikopi av Nintendo 3DS spesielt for Shaun! Den perfekt skalerte konsollen viser virkelig dyktigheten og detaljfokuset som går inn i å lage hver episode.

Den eksklusive Raising the Baaaaa!-dokumentaren kan sees her og på www.nintendo.no, og du kan også følge Shaun og vennene hans gjennom 15 eksklusive 3D-klipp gratis på Nintendo 3DS – den fjerde delen har blitt sluppet denne uken via SpotPass og kan sees via Nintendo Video.

Se klippet her:

Eventyr, Familie Spillnyheter

Leave a Reply