Ny info LEGO The Lord of the Rings

10. oktober 2012 Redaksjonen No Comments


gandalf
I disse tider er det nok mange som gleder seg til oppfølgeren av Ringenes Herre triologien nemlig Hobbiten. Kommer helt sikkert flere spill i denne serien også, men først skal vi mimre litt mer med Lego: Ringenes Herre til din spillkonsoll.


For kort tid siden fikk vi tilgang til en ny trailer med mer info fra skaperene bak dette spillet. LEGO spillene er det vel få som ikke har fått med seg da det hele tiden kommer nye spill i serien. I det siste har også figurene blitt mere levende siden de ikke bare viser en histore, men i
tillegg snakker.

Historien er selvfølgelig det samme som i bøkene og i filmene. Den kan man nok ikke endre på, men måten man viser dette på kan man gjøre til noe eget. De espiske kampene er gjenskapt i LEGO versjon og laget litt lysere og ikke like blodige som i filmene. Humoren og personligheten til karakteren har de også tatt seg videre, men på en slik måte at dette spillet også passer lilke god til voksen som til den yngre generasjon spillere.

Med 84 spillbare karakterer som er alt i fra dverger, hobbiter til onde trollemenn og orker har man nok fått med seg de fleste. Hver figur kan ha inntill 9 våpen eller redskap som kan brukes for å kjempe seg videre. En litt artig sak er at de har tatt med det at Gimli ikke kan hoppe så langt. Derfor  han har fått sitt eget  arsenal av spesialtriks somkun  kan brukes når man løfter og kaster kan over kløfter og stup.

I følge utvikleren er dette det største og mest visuelle LEGO spillet så dette lover veldig bra.

Les også mer på den offisielle nettsiden her.

Hva tror du? Legg gjerne igjen en kommentar her eller på vår Facebookside.


Se flere videoer og trailere på vår YouTube kanal

Bildegalleri:

Eventyr, Familie Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply