Ny oppdatering til Allods Online 8. august

20. juli 2012 Redaksjonen No Comments

allodsonline

Gala Networks Europe har gleden av å meddele at nye horisonter, neste oppdatering for sine MMORPG Allods Online, vil lansere den 8. august.
Den kommende oppdatering vil introdusere leiesoldater for utleie, som kalles en ny ressursbase modus Smugglers ‘War og et nytt steg på veien til storhetsøkenkjeden.

Den nye leiesoldater funksjonen lar spillere over level 8 ansette leiesoldater som AI assistenter for sine partier. Seks forskjellige leiesoldater klasser vil være tilgjengelig, hver med sine egne spesielle evner: Protector, Fighter, Warlock, Lege, Shooter og Witch. Samtidig vil Path of greatnes tillate spillere å endelig designe, bygge og styre sin egen allod – høster alle fordelene og ressursene som følger med det.

Om Allods Online

Allods Online er en abonnementsbasert mindre, AAA MMORPG satt i en fantasy-space opera univers som publiseres over hele Europa i engelsk, tysk, polsk og fransk ved gPotato.eu og utviklet av Mail.Ru Games.

Allods Online har unike spillerbygde-og spiller-kontrollerte plass slagskip, den dynamiske Astral plass til å utforske, og skaper en ny standard for cooperativ spilling. Bli en av de to fraksjonene i krig og oppdage skapninger. Utforsk og kjemp deg igjennom fangehull, slott og templer som en gruppe eller raid. Allods Online har også Faction vs Faction, spiller mot spiller, Guild vs Guild og Ship vs Ship kamp mekanismer. Spillere kan registrere og laste ned dette gratis MMO-spill på det offisielle europeiske nettsteder – http://allods.gPotato.eu

Du kan også følge Allods Online Europa her:

Guild Portal: http://guilds.en.allods.gPotato.eu
Twitter: https://twitter.com/AllodsOnline_en
Facebook: http://www.facebook.com/allodsonline-en
YouTube: http://www.youtube.com/allods

 

Eventyr, MMORPG, Online Spillnyheter

Leave a Reply