Of Orcs and men avduker en ny trailer og offisiell nettside!

6. juli 2012 Roger Evensen No Comments

oforcsandmen2

Er du klar for et eventyrlig spill med uante dimensjoner??

Of Orcs and men et rollespill fellesskap realisert av Spiders (Realisering og utvikling) og Cyanid (Konsept og produksjon) for PlayStation ® 3, Xbox 360 ® og PC, avduket i dag en helt ny trailer!
Denne nydelige videoen kan du finne ut mer om historien og universet i spillet. Det avslører noen av de mange stedene du vil utforske på din søken mens du spiller som Arkaïl, en fryktinngytende Orc kriger fra den legendariske legion av Bloodjaws, og Styx, en Goblin mester av Assassin kunst. Sendt på selvmordsoppdrag i hjertet av Empire of Men, vil disse to atypiske heltene som ikke ellers ikke kommer overens.. Må sammen forene deres innsats og dyktighet å gjøre sine farefulle oppdrag til en suksess: å myrde keiseren av menn selv.

De som liker traileren bør besøke den offisielle nettsiden, som åpner dørene i dag!
Nettstedet er det beste stedet å lære mer om spillet, historien, stedene, tegnene, og universet med sin store galleri fylt med bilder, kunstverk og videoer!

Grip våpen og led revolusjonen av Orcs og Goblins i september 2012!

Of Orcs and men tar deg med inn i en brutal verden i krig, hvor Empire av menns undertrykkende trussel ruver over territorier av orkene og Goblins. Goblins er systematisk forfulgt og slaktet, mens orker som ikke drept i kamp blir fanget og slavebundet.
Spillet settes du først inn i rollen som en elite Orc soldat fra den legendariske legion av Bloodjaws, en liga av krigere dypt involvert i krigen imot orkene og Goblins på den ene siden til sine forfølgere, Menneskeheten.

Som en veteran kriger som har sett den mest brutale av kamper, blir du utnevnt av Orc sjef til å fullføre et oppdrag som kan endre løpet av krigen: drepe en mann ansvarlig for alt denne blodsutgytelse, den som har, i årevis formante de menneskelige massene til uvillig og kjempe mot de grønne mennesker: keiseren selv.

En Goblin vil snart bli med deg å hjelpe deg i din misjon … han er alt orken ikke er. Men du finner ut at dette fungerer til din fordel når du kjemper på slagmarken og på. Å gjøre nytte av deres naturlige egenskaper, de har sine egne ferdighets tre du vil utvikle. Mens Orc fokuserer på makt, gjenspeiler hans utrolige styrke, vil Goblin nytte mørkere krefter og snike evner, noe som gjør ham til den perfekte leiemorder. Fra de skitne smug ved foten av Great Wall, til dypet av Empire of Men, vil dine to infiltrert helter ha de største farene gjennom sin episke oppdrag. De vil kommunisere med Wizards, bekjempe snikmordere og soldatene i Empire of Men og motsette seg de kraftige Sisters of jammer.

Som verden faller i kaos, står du overfor en grusom og nådeløs menneskehet som er fast bøyd på sin evige forfølgelse av Orcs og Goblins, den vil usannsynlige duoen har en siste sjanse til å endre historiens gang og, forhåpentligvis, bringe fred mellom folkene.

Grip våpen, og led dine grønne Orcs og Goblins revolusjon i September 2012

Besøk spillets nettside

Bildegalleri:

Action, Eventyr Spillnyheter

Leave a Reply