Oppdag den fascinerende verdenen Wuxia I Age Of Wulin

8. juli 2012 Roger Evensen No Comments

age7

Liker du gode «free to play» spill? Da har vi et tips.

age1

Oppdag den fascinerende verdenen Wuxia I Age Of Wulin

gPotato Europa lanserer flere detaljer om Age of Wulin sin setting, historisk bakgrunn og in-game landskap.

Gala Networks Europe, en av de ledende free too play-spillutgivere og operatør av http://www.gpotato.eu/ portalen, er glade for å dele noen grundige detaljer om sin kommende Martial Arts MMORPG tittel, Age of Wulin. I dette etterlengtede spillet, hvor det i en avsluttende fase fikk med 500 000 kinesiske betatestere spillere registrert på en dag og fire flere servere ble lansert for å holde tritt med etterspørselen, nå vil spillere få muligheten til å dykke inn i en utrolig verden inspirert av løpet 2000 år av kinesiske legender, Wuxia kultur og Kung-Fu lore. Utviklet over en periode på mer enn fire år, og basert på en av de beste MMO spillet motorteknologi, Age of Wulin er satt til å levere en helt ny og innovativ kinesiske martial arts-MMORPG opplevelse.

Age of Wulin åpner døren til den fantastiske verden av Wuxia fiksjon, en viktig komponent som gir en bakgrunn for aktørenes reise gjennom hele spillet. Med historier som består av utallige eventyr om helter som er bundet sammen av en kode av ridderlighet, Age of Wulin vil også omfatte skurker som vil bruke sine beste evner å få en fordel. Dette vil reflektere på aktørenes beslutninger når de velger hvilke av de åtte skolene de ønsker å mestre ferdigheter i. Spillere tilbys et bredt spekter av ferdigheter for å lære av, alt fra kamp med staber, sverd, hånd-til-hånd og mange flere. Spillerens frihet til å mestre kunsten Kung-Fu på sin egen måte og utfordringen til å teste den mot andre er det som gjør Age of Wulin ekstraordinær.

Med en historisk korrekt bakgrunn, setter Age of Wulin sin historie i de tidlige årene av Ming-dynastiet da Kinas martial arts kultur var på sitt høyeste og martial arts verden var i full blomst. Spillet er satt rundt intrigene i første Ming keiseren Zhu Yuanzhang, som vil bli uovervinnelig, i hemmelighet sender Hans Kongelige vakter for å finne The Nine Yin Scrolls. Disse ruller er de beste martial arts manuell innenfor den opprørske og stadig kraftigere Jianghu (‘elver og innsjøer’) martial arts samfunn inne i Wuxia universet.Age of Wulin foregår i realistiske omgivelser Imperial Kina, med 27 regioner som representerer alle geografiske områder av landet. Spillerne vil ha en sjanse til å streife fritt gjennom 130 km ² av en utrolig åpen verden og besøke virkelige steder som hovedstaden Beijing, eller utvikleren hjemby Suzhou. Like spennende er det faktum at spillerne kan sette foten på landemerker som den legendariske Shaolin-klosteret, gå langs den kinesiske muren i Kina og kunne besøke de vakre Wudang fjellene. Med hensyn til selv de minste detaljer, har spillutviklerne på sneglen spill studert og analysert gamle kart, planer og tegninger for å rekonstruere virkelige steder i spillet med størst mulig nøyaktighet. Dette er bare ett eksempel på hva spillerne vil utforske gjennom Age of Wulin til slutt bli en iboende del av sin eksistens, takket være spillets innovative ‘offiline’ AI-system, som lar spilleren karakter til å bære på en dag-til-dag liv i spillverdenen når spilleren ikke er logget inn.

Over 40 000 NPCer bebor de detaljrike landskap, byer og landsbyer, men de har ikke bare stå rundt – de lever sitt eget liv, har sine egne personligheter og reagerer på spillernes handlinger på overraskende måter til tider.

Age of Wulin skal snart inn en lukket betatest fase. Alle spillere som ønsker å delta i CBT kan forhåndsregistrere deg på den offisielle nettsiden http://en.wulin.gpotato.eu/mini/

Age of Wulin vil være tilgjengelig på engelsk, fransk og tysk i 2012 fra gPotato.eu portalen.

Sosiale medier:Facebook: https://www.facebook.com/AgeofWulin

YouTube: http://www.youtube.com/ageofwulin

Twitter: https://twitter.com/#/AgeOfWulin

 Videoklipp:

Bildegalleri:

MMORPG, Online Spillnyheter

Leave a Reply