Playstation 4,noe å glede seg til?

26. november 2013 Roger Evensen No Comments

ps4b1

Bli med inn i vår artikkel og les om våre førstehåndsopplevelse under årets Spillexpo.

Playstation 4 er en konsoll som jeg som en spiller har veldig høye ekstreme forventninger til, derfor var jeg full av forventning når jeg dro til årets Spillexpo 2013 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Jeg visste at jeg skulle få prøve både PS4 og Xbox One, nå var jeg der lenge etter at de store presse oppvisningene hadde vært og jeg stod i kø med mange forventningsfulle gamere men når vi slapp til PS4 og Killzone: Shadowland var det ikke mye som kunne skille oss en den tilgjengelig tiden vi fikk til rådighet.

Grafikken er renere og konsollen er stilrent i utseende og flyten i spillet fungerte helt ypperlig, måtte nesten klype meg litt i armen et par ganger. Nå er det jo grenser for hva man rekker å teste på 2 timers tid men jeg ble overbevist i allefall, den neste spill generasjonen vil invitere til spilling på et høyere nivå og grafikkmessig ser det ut til at vi får en «spillfest» i årene som kommer til utviklerne har maxet ut potensialet i både PS4 og XOne.

Vi kommer med en mer inngående test av begge konsoller om ikke lenge.

 

Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply