Rocksmith 2014: Battle of Scandinavia

4. desember 2013 Roger Evensen No Comments

ROCKSMITH
Klar til å legge hendene om din egen «spill» gitar og lære deg og spille gitar?

Rocksmith 2014 inviterer til noe helt eget for oss som bor i skandinavia.

I en alder av snart 40 årig, så har jeg som «gamer» sett litt av hvert når det gjelder musikk spill.
Activision var store med sin Guitar Hero serie for noen år siden, jeg må innrømme at uten musikalsk talent lot meg fenge av de mange spillene og i flere lystige lag lot jeg meg rive meg med plast gitaren i hendene og «riffet» løs mot mine kompiser.

I spillet Rocksmith 2014 inviterer Ubisoft oss til noe helt annet, nemlgi et spill som faktisk har muligheten til å la deg lære og spille gitar.
Det må jeg si at både høres og ser spennende ut på tross av at jeg ikke har spilt det, noe jeg etter denne artikkelen må sørge for at Ubisoft åpner for slikt at vi får levert dere våre lesere en heftig gitar artikkel om spillet. «Nemlig»

rocksmithdes3

Er du klar til å la fingerne vandre fritt over gitaren når du spiller??

Spillet har et fantatisk godt musikk utvalg, når jeg så klippet som jeg vil dele med dere i kveld.
Ja da folkens ble jeg enda mer sikker på at jeg helt garantert skal prøve dette spillet og følge alle instruksjoner og en gang for alle finne ut om jeg i det hele tatt har noen musikalske gener «what so ever» hva tror dere? kan en gammal «gamer» klare og dra den helt ut å lære seg og spille av et gitar spill?? utfordringen sendes herved ut til presseansvarlig hos Ubisoft skandinavia, tror de at deres spill kan klare dette??

Vel mine damer og herrernå skal jeg la tastene hvile og dele et klipp med dere med Rocksmith 2014 i hovedrollen med årets skandinaviske spillutfordring tatt i betraktning:

 

rocksmithdes4

Rock oooooon!

Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply