Sam Fischers return

17. juni 2013 Roger Evensen No Comments

splintercellblacklist1

Sam kommer tilbake til stor glede for meg og mange mange andre «gamere» verden over.

Jeg husker svært godt det første Splinter Cell spill jeg ble introdusert for da jeg startet og spille konsoll spill igjen på PS2.

Jeg ble rimelig raskt avhengig av den gode følelsen, snikingen og detaljene i spillet som gjorde at man måtte virkelig konsentrere seg for å komme videre fra et brett til det neste brettet. Når historien er god så blir det en realt kappløp med tiden for å avsløre slutten av historien.

I Splinter Cell: Blacklist får vi en historie som er festet i vår terrorfylte virklighet hvor flere landsledere får nok og stifter gruppen Blacklist som skal utføre terrorangrep mot amerikanske interesser da amerika har fått fotfeste i 2 tredje deler av verden, noe terroristene ikke finner seg i.

Hvilket kort her vil fortelle at vår helt med nattsyn briller, taktiske våpen og sin solide inteligens vil få altfor mange utfordringer også i denne runden på jakten sin på terrorister, Sam Fischer er leder av spesial gruppen 4th Echelon og som spiller skal du lede Sam og gruppen ut i krigen mot terror.

Kjøp din utgave av spillet:

Splinter Cell: Blacklist X360

Splinter Cell: Blacklist PS3

Splinter Cell: Blacklist PC

Splinter Cell: Blacklist WII U

Avslørt for mye? nope: se mer her:

Action, Eventyr, Stealth Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply