Sniktitt på Pokepark 2

5. april 2012 Roger Evensen No Comments

pokepark1

Klar for nye eventyr med Pikachu og vennene hans??

Vårt barnepanel startet sin egen test av Nintendos spill Pokepark 2 til Nintendo Wii.

Når det gjelder spill til barn har Nintendo vært i en årrekke helt suveren, barna famler aldri når det gjelder håndteringen av Nintendo Wii kontrollen og finner alltid raskt frem til dit de skal.
Spill utvalget er det heller ikke noe å si på, Nintendo fyller alltid på med gode spill. ”Dog noen dårlige har det også vært” de fleste barna i vårt barne panel har hatt sine releasjoner til Pokemon helt i fra minsten på 6 år til eldste som nå er 14 år.

Så Pokemon erfaringen skorter det ikke på, grafikken har vokst bekraktelig de siste årene men det skal bli spennende å si hvordan Nintendo får det til på sin kommende konsoll, Nintendo Wii U.

Når det gjelder Pokepark 2 Wonders Beyond til Nintendo Wii så er det et flott spill i Pokemon universet, spillet griper tak i spiller raskt og drar dem med inn i et fantastisk spill univers som holder på deltagerne på 6 og 10 år mens eldste mann faller fort av.. altså intet spill for tenåringer men med tanke på at det er Pokemons som har hovedrollen så sier jo det alt.

Utfordringene er mange og spillerne får møtt Pikachu og alle hans venner, man får spilt opptil 4 spillere på en gang ” noe som krevde solid deltagelse fra undertegnende”  utvalget av spill karakterer er også stort..

Vårt barnepanel fortsetter sin test og kommer snarlig med sin spillomtale av spillet.

Bestill din utgave av spillet her:

Pokepark 2

Se disse klippene for mer:

Bildegalleri:

Barn, Eventyr, Familie Spillnyheter

Leave a Reply