Sniper: Ghost Warrior 2 kommer?

8. januar 2013 Roger Evensen No Comments

sniper2nyeb1

Sniper: Ghost Warrior 2 har tatt sikte, ladegrep og vil være klare i butikkhyllene i år.

Sniper: Ghost Warrior 2 tar sikte MOT butikkhyllene 15. mars

Sniper: Ghost Warrior 2, den nyeste utgaven av den hjerte-stoppende, bestselgende, ultimate snikskytter franchisen har innstilt siktet mot målet å treffer butikkhyllene 15. mars.

Sniper: Ghost Warrior 2 er det eneste multi plattform, første-person, moderne skytespill som er eksklusivt designet rundt sniper opplevelsen. Spillet drar nytte av de avanserte mulighetene i CryENGINE3, spillet leverer slående grafiske miljøer, mer varierte sniper utfordringer, en ombygd AI system og et spennende «one shot, one kill» presisjon som gjorde det opprinnelige spillet til en verdensomspennende, multimillion salgshit. Med enestående nivåer av realisme i våpen, ballistikk og miljøfaktorer, Sniper: Ghost Warrior 2 tilbyr en komplett opplevelse for sniper fans.

sniper2nyeb4

For alt det nyeste i Sniper nyheter, sørg for å bli med i fellesskapet av over 300.000 Sniper: Ghost Warrior 2 fans på spillets offisielle Facebookside. Få «klassifisert» tilgang til eksklusivt innhold, få en bak kulissene-titt på studio, sjekk ut «begrenset» concept art og holde deg oppdatert med alle de nyeste Sniper informasjon.

Sjekk ut spillets nettside her

Sniper: Ghost Warrior 2 forventes å bli utgitt på PlayStation 3, Xbox 360 og Windows PC den 15. mars 2013.

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Sniper: Ghost Warrior 2 PS3

Sniper: Ghost Warrior 2 X360

Se flere klipp fra dette og andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Følg oss gjerne på facebook også

Bildegalleri:

 

Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply