Spartacus Legends kommer 2013

12. juli 2012 Roger Evensen No Comments

spartacus1

Gjør deg klar til å stige inn på arenaen i 2013… Spartacus kommer med alle sine legender i spillform…

Spartacus Legends – Inspirert av Smash starz TV Show – Bringer gladiatorkampene ut på din favoritt konsoll.

Stig inn på arenaen og smi din skjebne tidlig i 2013

Ubisoft har annonsert den kommende utgivelsen av Spartacus Legends, ett slåss spill som vil fordype brukere i visceral verden skapt av den populære Spartacus serien som produseres og distribueres av Starz Entertainment.

Spartacus Legends vil gi en unik spillopplevelse basert på de populære figurene fra den internasjonale hit serien. Spartacus Legends kommer tidlig 2013. Spillere vil oppleve forhistoriske gladiator øyeblikk, fra trening inne i ludusen til brutale kamper på arenaen, samtidig streve etter å bli en legende.

Med tusenvis av hensynsløse våpen, kombinasjoner og et robust ferdighet system, leverer Spartacus Legends en rekke verktøy som spillere kan tilpasse sine gladiatorer og lemleste sine fiender med. Spillere vil kunne kjempe som Spartacus, Crixus eller en av deres egne opprettede gladiatorer som de kjemper med venner offline eller med online flerspiller for å slutte seg til rekkene på de verdensomspennende topplister.

Liam McIntyre har vært svært engasjert i Spartacus Legends team. I tillegg til å la sitt utseende og stemme til å bli en del av spillet, spilte Liam, som er en stor gamer selv, tidlige versjoner av spillet og gitt sine kreative tilbakemeldinger gjennom hele utviklingsprosessen.

Spartacus serien (Gods på Arena, Blood and Sand og Vengeance) er på luften i mer enn 150 land og er blitt oversatt til 15 språk. I USA, har seere for showet vokst med hver sesong, og er en av de høyest rangerte kabel tv seriene, med mer enn seks millioner seere som ser hver episode. I den kommende finalen sesong, Spartacus: War of the Damned, returnerer Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) og Ellen Hollman (Saxa). De er sammen med Todd Lasance i rollen som Gaius Julius Caesar, sammen med Simon Merrells som Marcus Crassus. Spartacus er produsert av Rob Tapert, Sam Raimi, Joshua Donen og Steven S. DeKnight.

Comic-Con International: San Diego deltakere vil være den første til å teste sine ferdigheter i arenaen av Spartacus Legends på Comic-Con 2012 fra torsdag 12 juli gjennom Søndag 15 juli på Starz Media Booth. For mer informasjon om Spartacus Legends, vennligst besøk: starz.com/spartacuslegends

Bildegalleri:

 

Action, Fighting Spillnyheter

Leave a Reply