Spillexpo 2012

21. november 2012 Roger Evensen No Comments

spillexpo1

Den 30. november, braker det løs på Norges Varemesse. Norsk spillbransje får vise seg frem på en norsk stormesse.

Har du som jeg, drømt om E3-Gamescom-Tokyo Gameshow?? Vel folkens nå har både du og jeg som helt vanlige norske medborgere muligheten for å delta på en helnorsk spillmesse på Norges varemesse. Ikke langt unna altså, vi skal selvfølgelig delta og du inviteres til å legge en plan på alt vi bør få med oss på messa. Slik at vi kan skrive en best mulig opplevelsesartikkel for dere våre lesere mens messen pågår og etterpå. For dere som har muligheten til å besøke messen så kan man kjøpe billetter i døren eller bestille på nettet.

Vi kommer helt klart dit for å teste mest mulig for dere folkens, så skjerp sansene og bestem dere for hva dere vil at vi skal teste eller finne ut mer om under Spillexpo 2012. Dine forslag kan du dele med oss her på nettsiden vår eller på vår Facebookside. På nettsiden til Spillexpo finner du ut mer, vi kommer til å skrive om flere av høydepunktene i dagene fremover ved å holde en nedtelling til messen her i denne artikkelen..

Vi ser frem til å høre fra dere folkens… Man skal ikke se bort i fra at vi trekker en spillbar premie til en av de som setter oss på en skikkelig prøve under Spillexpo 2012? «Vi liker spill og gode utfordringer»

Messesjefen til Spillexpo 2012 ser dere i vårt bildegalleri. Følg her hos oss for mer info om Spillexpo 2012.

 

Event Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply