Spillomtale: Anarchy Reigns

13. mai 2013 Redaksjonen No Comments

anarchy6

Morten har kledd på seg de digitale «slåsshanskene» for å teste Anarchy Reigns. Les hans dom i vår spillomtale.

Plattform: PS3,X360
Utvikler: Platinum Games
Utgiver: SEGA
PEGI: 16+

Jeg husker tilbake på midten av 90 tallet, starten av min spill «karriere», med gode minner fra klassikere som «Final Fight», «Golden Axe», «Tekken» og «Mortal Kombat». Alle er gode slåss spill som fikk meg til å bli glad i denne sjangeren en god stund. Men som alt annet går man lei og prøver andre spill, derfor har jeg ikke prøvd denne sjangeren på noen år.

Derfor gledet jeg meg til å prøve dette spillet, som lover heseblesende action, fete slåss scener og masse moro. Vi får se da…

Spillets design og utseende, grafikk ligger noen år bakover i tid med tanke på dagens spillutgivelser.

Karakterene er digre, svulmende, steroidaper med dustete «onelinere» som minner om tøffingene fra «Gears Of War» og damene har playboykropp med store silikon pupper, (som er kjempeviktig). Ikke vanskelig å se at dette er japansk, for å si det sånn, uten at det er noe negativt med det.

Det negative kommer heller når man starter opp dette makkverket av et spill. Jeg hadde ikke regnet med en historie i det hele tatt på spillet, (det er jo tross alt et slåssspill) noe de har prøvd på. Men det er så uinteressant og banalt dårlig at hjernen fortrenger de fæle minnene.

Før man begynner «campaign» modusen kan man trene med en av figurene for å bli kjent med slåsssystemet, noe som jeg syntes var rart da dette var EKTREMT enkelt å forstå seg på, men greit nok.

anarchy2

Når man da setter i gang kan man velge mellom svart eller hvit side, det er i prinsipp bare et valg som resulterer i litt forskjellige angrepsvalg. Alle karakterene har sitt eget signatur våpen\angrep. Det er flere karakterer som låses opp, men bare til flerspilledelen. I enspillerdelen er det kun 2 forskjellige karakterer å velge mellom.

Progresjonen i spillet fungerer på at man finner oppdrag rundt på brettet markert med et grønt eller lilla lys. Man må for eksempel banke opp 50 fiender på 5 min der sistemann er «Bossen». Så blir man premiert med gull, sølv eller bronse etter hvor fort man klarer det på. Deretter må man løpe rundt å banke samme type fiender, i det som for meg virket en evighet, til man kommer over en gitt poengsum som låser opp neste oppdrag. I kjedelig omgivelser, hvor alle fiendene ser like ut, med oppdrag som føles idiotiske blir dette fort kjedelig.  Med et MEGET begrenset utvalg av angrep blir det bare irriterende!

Derfor håpet jeg at flerspillerdelen av spillet ville løfte det ut av gjørma men dessverre fikk jeg ikke dette til da det ikke var spillere og oppdrive online.

anarchy5

–          Kjedelig\Utdatert grafikk

–          Dårlig og uinteressant historie

–          Simpelt kamp system

–          Flerspillerdelen har ingen spillere online per dags dato

kast1

Morten Haugen

PSN id : Zapatan

Se flere klipp fra dette å andre aktuelle spill i vår YouTube kanal.

Bildegalleri:

Action, Fighting, Online PS3, Spillomtale, Utvalgte, X360

Leave a Reply