Spillomtale: Fat Princess: Fistful of Cake

20. april 2010 Roger Evensen No Comments

Klar for et spesielt spill ? Blod, action, prinsesser og riddere!Plattform: PSP, PSPGO
Utikler: SuperVillain studios
Utgiver: Scee
PEGI: 12
Online: opptil 8 personer

Personlig har jeg ingen erfaring med spillet som kom til Playstation 3 i fjor, jeg kunne derfor starte testen med friskt mot på min PSP og umd disc utgivelsen av spillet.

Fat princess Fistful of cake er et underholdnings spill som man får maksimalt ut av når man spiller mot noen enten trådløst eller over internett.

Jeg synes selv at grafikken var noe blass og lite tiltrekkende i begynnelsen, men etter at jeg ble kjent med de små ridderne i dette eventyret for øvrig ble det et hyggelig bekjentskap allikvel.

Historien

I spillet møter man stridende riddere som har hvert sitt område hvor den ene parten har kidnappet prinsessen, kidnapperne av prinsessen forer henne med kaker hele tiden slik at hun øker i vekt.

Tiden er ikke på din side så du må være rask til strukturere dine styrker slik at du får reddet prinsessen før det går galt.

Du kan enten spille i en-spiller modus eller mot andre over internett for øke din styrke slik at du får kommet prinsessen til unnsetning.

Du er heller ikke tapt bak en vogn og dine soldater har gjort det samme med deres prinsesse, så det hele kulminerer ut i at du må redde prinsessen før motstanderen redder sin fra deg og dine styrker.

Utfordringer

Lagarbeid og struktur er noe som står i høysetet i dette spillet, med morsomme figurer til tross er ikke dette spillet noe særlig for de minste barna, da drap og blod er noe de små figurene som kjemper mot hverandre klarer få til hele tiden med sine sverd, økser og magiske evner.

Valgene du som spiller har er at du kan velge spille alene eller mot andre både kjent og ukjente via online muligheten.

Karakterene du kan boltre deg med er arbeider, vokter, soldat, prest eller magiker alle med sine fordeler og ulemper.

Selv rotet jeg litt rundt før jeg konsentrerte meg litt og fikk fart og struktur på mine styrker.

Du får hele tiden god informasjon og muligheten til trene deg opp i rene gladiator kamper, her vil jeg anbefale soldat som karakter da magiker ikke kunne hamle opp med soldatene jeg møtte.

Konklusjon

Dette spillet er som nevnt et rent underholdningsspill som spilles best som multiplayer enten via trdls mulighet eller over nettet slik at du fr litt bistand for f maksimal effekt av spillet.

Som spiller skal du ha litt sansen for denne typen spill og vil heller ikke anbefale dette spillet til noen under PEGI grensen eller som ikke har prøvd denne typen spill tidligere.

Men liker du spill med litt enkel grafikk, men med både mål og mening er dette et spill for deg.

Spillet gir deg mange spilltimer og utfordringer nok til holde noen regnværsdager i ferien eller i løpet av en regnfull helg.

Spillet får ikke full karakter av meg da jeg synes historien var litt tynn og grafikken litt for enkel, det hadde vært helt greit på DS men til PSP forventer jeg som spiller litt mer.

4 av 6 mulige får spillet og er absolutt forsøket verdt.

Se flere klipp fra andre spill i vår You Tube kanal

Lyst til å prøve selv?

Kjøp din utgave til PSP her

Bildegalleri:

Eventyr, Online, Strategi PSP, Spillomtale

Leave a Reply