Spillomtale: Spider-Man: Edge of Time

2. desember 2011 Roger Evensen No Comments

 

Vi har testet om mannen i rød og blå trikot kan svinge seg like godt i spillform som på det store filmlerrettet.

Plattform: PlayStation 3 (testet), Xbox 360, Nintendo Wii, DS og 3DS
Utvikler: Beenox
Utgiver: Activision
PEGI: 12

Edderkoppen redder kanskje dagen, men dette spillet var utenfor hans rekkevidde.

Framtidens Spider-Man er avhengig av dagens Spider-Man for å redde begge verdenene fra en tidsreisende galing i dette nye actionspillet fra Beenox. Spider-Man: Edge of Time har fantastisk stemmeskuespill, og med en merkverdig god historie skrevet av tegneserieforfatter Peter David har edderkoppen ihvertfall to gode i hjørnet sitt. Uheldigvis så klarer ikke den interaktive delene av Spider-Man: Edge of Time svinge like høyt.

Spider Man

I likhet med Beenox sitt forrige spill Spider-Man: Shattered Dimensions har Spider-Man: Edge of Time et fokus på en blanding av plattforming, kampsekvenser og et tidsreisende tema. Men i motsetning til forgjengeren som hadde hele fire forskjellige Spider-Men fra ulike verdener, så har Spider-Man: Edge of Time bare to. Den første er nåtidens Amazing Spider-Man og den andre er framtidens 2099 Spider-Man.

To forskjellige Spider-Men, samme taktikk.

Målet til begge edderkoppene er stoppe vitenskapsmann Dr. Walker Sloan fra starte alchemax corporation. Det Peter Parker gjør for sabotøere alchemax vil påvirke Migel O’Hara sin nåtid. Hvis ikke dette blir gjort vil det føre til edderkoppens død.

Spider-Man: Edge of Time utspilles i sin helhet i alchemax sine bygninger. Der må du lure deg unna fiendtlige laserstråler, kanoner og svinge gjennom trange korridorer. Noen ganger må du også bekjempe fiendene dine snån at du får en nøkkel som åpner opp et nytt rom eller en korridor.

Holder Spiderman i spillform?

Lite variasjon av fiender og et særdeles uoriginalt kampsystem fører til repetisjon, selv om du bytter på spillet som Peter Parker og Miguel O’Hara. Spider-Man 2099 er seriøs og direkte i kampstilen sin. Han kan storme fiendene i stor fart og lure dem, slik at han kan storme inn igjen. Amazing Spider-Man er derimot mer akrobatisk i kampstilen, men du vil fremdeles bruke den samme stormeteknikken til 2099 edderkoppen.

Konklusjon

Hvis du har en interesse for lete etter aviser, actionfigurer og alternative kostymer vil du kunne overgå de snaue 7 time det tok meg fullføre dette spillet. Mesteparten av tiden ble brukt på å krype i luftsluser eller løpende gjennom et uinteressant og sterilt miljø.
Har du lurt på å kjøpe dette spillet anbefaler jeg deg tenke gjennom grundig, dette er ikke et bra spill på tross av historien og stemmeskuespillet er så god som den er.

Se flere klipp fra dette og andre aktuelle spill i vår videokanal

Prøv spillet selv og kjøp din utgave her:

Spider-Man:Edge of Time PS3
Spider-Man: Edge of Time DS

Spider-Man:Edge of Time WII

Spider-Man:Edge of Time Xbox 360

Spider-Man:Edge of Time Nintendo 3DS

Spider-Man Edge of Time PC

Bildegalleri:

 

Action, Eventyr PS3, Spillomtale

Leave a Reply