Spillomtale: Puffle Launch

21. januar 2012 Roger Evensen No Comments

puffleipad12

Klar ferdig? Fyyyyyyyr…. Puffle Launch er testet.

puffleipad2

Klar for å møte Walt Disney lille røde kanonkule helt Puffle Launch??

Plattform: iPhone,iPad og Android
Utvikler: Disney Interactive
Utgiver: Disney
PEGI:+4 år

Sammen med de yngste medlemmene av vårt barnepanel har undertegnende, hatt mange hyggelige spilltimer igjennom flere gode spill. Walt Disney er vel mest kjent som utvikler av gode film franchiser og ikke så mange gode spill foruten de spill de har levert i forbindelse med sine storfilmer.

puffleipad7

Dette var vårt første Disney spill på det jeg kaller for vår tids spillplattformer.. iPad passer endog best ennå til bilspill men fungerte helt greit til dette spillet. Puffle Launch er rett og slett en liten rød kanonkule du skal få fra en kanon til en annen uten av din kanon kule ramler i vannet

Klar ferdig fyyyyr!!

Med en spillkarakter som er en liten fyr formet som en kanon kule med hjelm er det meste sagt akkurat der vil jeg si.. karakteren appellerte veldig til ungene. Spillet er plattforbasert og har noen gode vinklinger på brettene og presenterer et relativt høyt utfordringsnivå, noe som er helt greit på slike spill da de skal utfordre og holde oss opptatte med spillet når vi eller barna trenger noe å fordrive tiden med på toget, bussen, trikken eller t-banen på vei hjem fra skole eller jobb.

Grafikken er ikke det helt store på spillet til forskjell fra andre spill i håndholdt sjangeren men innenfor plattform og spill som krever litt konsentrasjon holder det massevis.

puffleipad11

Klar til å fange gylne rundinger?

Din karakter er som nevnt en liten rød kanon kule og hvert brett er dekket av kanoner, flygende piano, ballonger og mye annet snask som skal holde oss på tå hev rent utfordringsmessig..

styringen ligger i tomlene på dine hender og alt står å faller på hvor raskt du klarer å styre kanon kule i riktig retning når kulen er avfyrt.. Høres kanskje enkelt ut, men det skal jeg og test panelet skrive under på at det ikke er…

Formålet til spiller er å fange flest mulig av de gylne rundinger som ligger foran deg på den veien du skal igjennom spillbrettet, samler du flest mulig får du poeng du kan bruke til å låse opp nye brett til spillet.

puffleipad5

Konklusjon

Spillet engasjerer på et greit nivå men får spiller raskt opp i et høyt frustrasjonsnivå, spillet er enkelt og lett og skjønne. Krever ikke språk. Barna som var med er henholdsvis 5 og 9 år gamle og begge to taklet det å finne frem i menyen og klarte seg utmerket på egenhånd når de spilte sine respektive runder av Puffle Launch på både iPad og iPhone 4S telefonen til faderen.

Med tanke på den ”lille” prisen man betaler for så får man i dette spillet mye pengene. Spillet har til en viss grad en god gjenspiller effekt da det kommer nye brett når spillet oppdateres samt at spiller kan ved å spille mye låse opp nye utfordringer selv.

Vi gir spillet 4 av 6 mulige fordi det appellerte bra til barna, greit å finne frem i menyen og holdt en god grad av spill glede. Vi anbefaler å kjøpe spillet og prøve det selv eller huske på det når man skal ha med seg familien på tur i påskeferien.

kast4

Se flere klipp fra andre spill i vår videokanal

Bildegalleri:

 

Håndholdt, Plattform iPad, iPhone, Spillomtale

Leave a Reply