Spillomtale: Resident Evil: Revelations

3. juni 2012 Roger Evensen One Comment

resident1

Jill Valentine gjør seg klar til en ny dag på «kontoret».
Bli med henne på en reise igjennom hennes arbeid igjennom Resident Evil: Revalations på Nintendo 3DS

resident3

Plattform: Nintendo 3DS
Utvikler
: Capcom
Utgiver
: Capcom/Bergsala
Pegi
: 16+

Resident Evil spillene har aldri appellert i stor grad hos meg, mest for at jeg synes at det og skyte vilkårlige zoombie`s og monstre rett og slett blir for kjedelig i lengden.

Jeg lot meg derimot friste til Resident Evil Revelations av flere årsaker, historien, plattformen Nintendo 3DS og ikke minst Circle pad pro tilbehøret som fulgte med.

Kan vel avsløre allerede her at spillet imponerte meg i stor grad og føler at jeg nå endelig begynner å få spilt spill som virkelig benytter den kraften som bor i Nintendo 3DS konsollen.

Circle pad pro tilbehøret gjør dette spillet til en virkelig lek og åpner for mye gøyalt synes jeg..

Klar for zoombies og monstre?

Man følger en satt historie som en del av et to manns lag og det er ingen lek, tilbehør og ammunisjon må man finne etter hvert som man skrider frem i spillet. Noe som ikke er så altfor enkelt heldigvis og det i seg selv åpner med et høyt utfordringsnivå til å være en rente ”guns blazing” spill.

Historien er god og grafikken er særdeles pen til Nintendo 3DS spill og være og utvikler har tydelig lagt seg i selen for å levere et høyt kvalitets spill til denne plattformen.

Hold pistolen klar og glem ikke å lete etter spor og mer til skjult hvor som helst

Spillet har en aldergrense på 16+ og det er ikke for uten grunn.. Man følger flere sett med hovedpersoner igjennom en god og sammenhengende historie som tar tak i spiller og gjør at man selvfølgelig ikke legger spillet fra seg med det første. Spillet har god grafikk og effekter som gjør at spillet inviterer til en virkelig god og rund action spillopplevelse.

resident4

Historien er enkel men god

Menneskeheten trues av terror organisasjonen II Veltro og agent veteran kjent fra tidligere spill Jill Valentine er på saken og jobber sammen med sin nye partner Parker for å løse utfordringene som truer menneskeheten fra å bli til mutanter i form av et hissig virus.

Det er opp til deg som spiller og redde alle fra og bli mutanter og forvridde monstere..

Oppgaven er satt og circle paden er koblet inn… kast deg ut i eventyret å bli med på en action fylt reise inn i Resident Evil Revelations på Nintendo 3DS.

Under historiens fremskritt så får Jill informasjon om at hennes tidligere partner Chris Redfield er fanget på et cruiseskip og tar med seg sin nye partner for å redde han.

Alt er lagt til rette for at du skal få vite det meste men ikke alt selvsagt.. Spillets historie hopper litt frem og tilbake i tid, noe som kan virke litt rotete.. men er man vant til tv serier som gjør slik så er det ikke noe negativt.. man får oppsummert alt som skjedde i foregående del av spillet slik at man enkelt kan komme inn i spillet igjen ved lengere fravær.

Konklusjon

Capcom har laget en godt og jevnt episode fordelt spill som inviterer og oppsummerer historien i gode og action fylte episoder som spiller kan utfolde seg i. Karakterene er gode og gir spiller en følelse av tilhørighet med en gang og man får raskt følelsen i spillet. Man trenger ikke å ha spilt noen av Resident Evil spillene tidligere. Man kan godt her bare hive seg inn i spillet, for de som er dedikerte fans finner man raskt ut at vi i dette spillet befinner oss handlingsmessig mellom det 4 og 5 spillet i serien.

Jeg likte svært god circle pad tilbehøret som gav meg langt mer som spiller av Nintendo 3DS som konsoll og dette spillet har jeg spilt mer enn noen andre spill på denne konsollen, takket være dette tilbehøret som fulgte med spillet.

Spillet har for øvrig alt som action tørste spillere trenger, mutanter og griske bedriftsledere med altfor mye penger og som tørster etter mer makt og verdensherredømme..

Jeg gir spillet 5 av 6 mulige for sin allsidighet, gode historie, circle pad og ikke minst gjenspiller effekten man får igjennom at man enkelt kan ta lenger pauser for å så komme inn i historien igjen i episode oppsummeringen før oppstart… ”mrk.. at oppsummeringen kan skippes”

kast5

Se flere klipp fra andre aktuelle spill i vår You Tube kanal

Kjøp din utgave av spillet her:
Resident Evil: Revelations 3DS

Mangler du en Nintendo 3DS?
Nintendo 3DS til hyggelig pris her

Bildegalleri:

 

Action, Eventyr, Håndholdt 3DS, Spillomtale

Trackbacks For This Post

  1. History Lesson: Resident Evil | RE1, PSX, Capcom - 5 years ago

    […] can value its contribution to late 1990s gaming, giving it the famous reputation it still retains.In 1996 we were taken to a zombie-plagued mansion with many secrets in [blippr]Resident Evil[/blippr…new characters Capcom brings to us, along with new antagonists and plots derived from the original. […]

Leave a Reply