Spillomtale: Warhammer 40,000 Space Marine

5. september 2012 Redaksjonen 2 Comments

warhammer7

Klar for å møte vår nye skribent???
Vi likte hennes skriveprøve så godt at vi like så godt publiserer den til glede for våre lesere…

Plattform: PC,Xbox 360 & PS3
Utvikler: Relic Entertainment
Utgiver: THQ
PEGI: 18+

Dette er et av mange herlige spill i warhammer 40k serien. En god blanding av melee og ranged action gjennom hele spillet. Personlig synes jeg det er mange flotte oppdrag og utfordringer, detter er perfekt for de som liker tredje persons «fast paced» shooter action. Det er en stor samling med forskjellige våpen både ranged og melee og velge mellom, det er også forskjellige lyd journaler og slikt og samle underveis så man får med seg mer av historien. For alle som har noe ugjort med orker så kan jeg love at både orke blod og kroppsdeler flakser gjennom hele spillet, det er også mange forskjellige demoner og robot orker som bare gjør dette mer morsomt.

Meeen…

Du har gjennomgått år med psyko-kjemiske kondisjon og hardtrening, og det har aldri vært en tid som akkurat nå når slik trening og kondisjon var så desperat behov. En av den industrielle ‘Forge World’ planeter, hvor menneskeheten skaper sin største våpen, har kommet under angrep, og de tusenvis av keiserlige soldater stasjonert der er overveldet. Det eneste som står mellom denne planeten og dens total ødeleggelse er din Space Marine.

Man er utrusted med en rustning uten likemann og har krefter som den store grønne mannen. Kampscenene er ganske heftig med disse karene enten du skyter, kutter eller knuser. Man er så å si ustoppelig siden man kjapt kan skaffe liv med og stunne de små grønne og gjøre det slutt med stil.

Hammertime!

Spillet er fylt med action fra du starter til du slutter,

Man har alltid et knep opp i ermet når man sliter kroppen regenerer liv og fylles med adrenalin så da er det bare og pulverisere orker så mye du orker. De prøver til slutt og løpe fra deg men du er ustoppelig en etter en tar du alle sammen.

Det er mange forskjellige kampstiler igjennom spillet. Det dundrer og rister gjennom stål gangene når man springer gjennom på leting etter neste stop eller ork. Man har likeså et motorsag sverd og det sier jo litt. Man lader opp superangrep og eliminerer alt som er rundt deg.

En ting jeg elsker er at visst man blir angrepet av 10 orker mens man må reloade så har man alltid melee våpen og velge mellom og de er mer eller mindre super effektiv.

warhammer5

Verden.

Grafikken er en drøm i dette spillet, det har blitt lagt mye tid inn i detaljene for dette spillet.

Detaljene i spillet følger malen som er lagt ned for warhammer 40k verden til punkt og prikke. Detaljene som er lagt inn i våpnene, fiender og verden rundt deg er nøye utformet dette er ikke bare tilfeldig lagt på plass, det er puttet mye arbeid inn i dette spillet.

Det er mange kule achievments på spillet man kan få. Du reiser ned til en såkalt fabrikk planet for og redde den fra orke invasjonen. Der menneskene lager en mektig kampmaskin kalt Titans. Hele skjebnen for denne planeten ligger i din Space marine sine hender.

Selv for en Space marine er millioner av orker en utfordring men det ligger flere problemer i vente for deg, forskingen på dette våpenet har vekket interesse oss en ond kaos gud som åpner portaler og sender inn horder av demoner.

Denne demonen vekker tvil blant de nærmeste i gruppen når man ikke lenger vet hvem man kan stole på. Ikke bare er det horder av orker og demoner du må kjempe mot men også mot svik og bedrag, Ikke ta noen på ordet, du kan ikke stole på noen ikke dine blodsbrødre engang.

Gameplay har ingenting annet og si enn at det er helt fantastisk alt har et lite preg av realistisk og nydelige detaljer.

På en strak linje…

Det er et rått og flott spill fra start til slutt, action fylt og masse heftige kill moves og våpen.

Spillet er litt slank på muligheter, man har som sagt disse lydjournalene men det stopper der. Man får ingen spesielle overraskelser man får et lite glimt av alt som skal skje og kommer til og skje så det ødelegger litt av spenningen.

Savner noen ting som og samle poeng man kan bruke til og oppgradere utstyr og rustning med, i tillegg til og gå opp i nivå.

Savner og ha side oppdrag og muligheten til og få utforsket alle stedene man gjerne vill gå.

Man får heller ikke velge hva man skal gjøre i situasjoner det foregår prating eller noe, han bare snakker seg ferdig så må man gjøre det man skal, man kan ikke endre på situasjonen ved og velge et annet svar eller spørsmål.

Det er sånne steder med en stor kapsel der du kan oppgradere og bytte ut våpen, både melee og ranged.

I tillegg finns det slike kapsler der man kan oppgradere rage evnen eller beskyttelse og ulike evner man har.

Men det positive er jo at man alltid vet hva man skal gjøre og slipper og lete etter alt mulig rart. Det er veldig bra sikte og lett og styre karakteren man treffer det man vill uten og streve så altfor mye. Er veldig lette kontroller og man får fort teken på hva alt gjør og derfor mestrer man kampteknikker og slikt veldig tidlig i spillet.

warhammer8

Oppsummeringen

Det er et fantastisk spill propp fylt med action og masse stilige kill moves. Det er nesten litt deilig og kunne springe gjennom spillet og ikke ha noe problem med og beseire tusenvis av fiender.

Grafikken er fantastisk og det er nydelige detaljer gjennom hele spillet.

Det er god Gameplay og hele greia er bare Rått!.

Ruller derfor 5 av 6 mulige for min for dette spillet.

kast5

Kjøp din utgave av spillet her:

Warhammer 40,000 Space Marine PC
Warhammer 40,000 Space Marine PS3

Warhammer 40,000 Space Marine X360

Glem ikke å se klipp fra andre aktuelle spill i vår You Tube kanal

Bildegalleri:

 

Action, Online PC, Spillomtale, Utvalgte

2 Comments → “Spillomtale: Warhammer 40,000 Space Marine”

  1. Kimldani 6 years ago   Svar

    tusen takk før at dokker tar meg så godt imot 🙂

    • Redaksjonen 6 years ago  

      Bare hyggelig, må ta godt i mot flinke skribenter.

Leave a Reply