Spillomtale: Wheels of Destruction PSN

14. april 2012 Roger Evensen No Comments

wheelsofdestructionapril5

Liker du biler? kraftige våpen? og massive ødeleggelser?? Da er kanskje dette PSN spillet noe for deg?

wheelsofdestruction2

Plattform: PSN (PS3)
Utvikler: Gelid Games
Utgiver:  Gelid Games
Pegi: 12+

PSN og XBLA har til tider mange gode småspill, som jo kjennetegner det faktum at grafikken er litt enklere og historiene som også er litt enklere enn større konsoll spill.

Jeg synes at dette spillet var litt tamt og fremstår nesten litt molefonkent i forhold til andre motor, mayhem spill som Twisted Metal, Motorstorm etc..

Men det faktum at man kan gjøre mye moro online sammen med en hyggelig pris på spillet via PSN gjør det faktisk verdt å prøve.

Liker du motor og ødeleggelser?

Jeg velger å prøve litt offline i vanlig spillmodus før jeg kaster meg ut i motor ”galskapen” på nettet… Mitt 1 inntrykk er at bilen og kontroll systemet er litt i konflikt med hverandre og at utvikler ikke har fått dette skikkelig til… Men etter litt knoting så finner jeg nå allikvel ut av det , slik at jeg kan fortsette og hent raketter og andre artige rundt om de mange banene man kan kjøre..

Liker du fart, spenning og våpen??

Det som kjennetegner dette spillet er at det er akopalyptisk plassert i en slags ”dommedags” verden hvor bilene er utstyrt med en rekke ting som maskingevær på taket, rakettutskyter og kan modifiserer med mange ting som kraft skjold og lignende som kan finner på veien..

Men man må passe seg rimelig hardt da fiendene i form av dine motspillere som også har samme utstyr, ligger tett på bak deg og er klare til å slå til mot deg.

wheelsofdestructionapril4

Banene er utfordrende

Veiene eller banene er mange og de er avkortet med stup, hopp og mange utfordrende herligheter som kaster ditt motor kjøretøy eller bil etter smak og behag rimelig høyt opp i luften, landingen kan bli ganske så utfordrende om man ikke holder et godt grep om spill kontrollen sin.

Man skal holde hele tiden fingerne godt om hopp funksjonen til bilen også, i tilfelle noen velger å avfyre en rakett mot deg.. vanskelighetsgraden er sånn midt på treet. Men dog allikvel et spill som gir deg noen å pussle med om du ikke har andre spill å holde på med..

PSN spill synes jeg nå er en grei avkobling rent hodemessig også, for å bare få et rent ”tut og kjør spill”

wheelsofdestructionapril6

Konklusjon

Wheels of Destruction inviterer til et enkelt og veldig rett frem action bil spill, hvor spiller rett og slett skal knuse eller ødelegge sine motstandere på mange ganske gode baner som av og til blir litt ødelagte av litt for enkel grafikk. Online muligheten øker spillets spilleffekt da offline delen til tider ble litt kjedelig. Men til å være et PSN spill og til den prisen, så mener nå jeg at standarden bør senkes litt i forhold til dette og synes spillet leverer med sine online muligheter en gjennomsnittlig og godt PSN spill som man så absolutt kan slå i hjelp noen timer på i mangel av andre gode konsoll spill.

Spillet får 3 av totalt 6 mulige som er helt greit i forhold til plattformen spillet kommer på.

kast3

Så er du innom PSN på jakt etter et spill med disse ingredienser: Kraftige biler,kraftige våpen og ødeleggelser i stor stil, ja da har du her et godt spilltips..

Sjekk ut spillets nettside her: www.thewodgame.com

Eller her: facebook.com/wheelsofdestruction

Spillklipp:


Bildegalleri:

 

Action, Racing PS3, Spillomtale

Leave a Reply