Spillomtale: Zumba Fitness Rush

10. oktober 2012 Redaksjonen No Comments

zumba2

Ready for some Zuuuuuumba???

Plattform: XBOX 360 Kinect
Utvikler:
Majesco Entertainment
Utgiver: Pan Vision
PEGI: For alle med danselyst

Jeg har fått i oppgave å teste Zumba Rush og inviterte min datter på 6 år og hennes kompis til å bli med i testpanelet. Datteren min er stor fan av Zumba fra før, dermed virket det passende å få hennes mening også.

Klar for 42 heseblesende sanger å trene til?

Etter min kjennskap startet Zumba-eventyret på Tv-Shop her til lands i DVD-format. Det tok ikke lange stunden før Zumba-dansere over hele landet ble født. Trenden gikk som en farsott langs Norge og det ble den hotteste treningsdansen. Nå har Xbox Kinect gitt ut 2 Zumba spill. Zumba Fitness og Zumba Fitness Rush.

Zumba Rush byr på flere ulike valgmuligheter som gjør det morsomt og spennende hver gang du skrur på spillet. Et av de valgene som er nytt i denne omgangen er stemmenavigasjon. Her kan du bare si hvem meny du vil til så tar spillet deg dit! Ønsker du ikke å stå i stua og rope til TV’n så er det selvfølgelig fortsatt mulig å navigere på normalt vis.

zumbarush1

Let`s Zuuumba

Om du ikke er en erfaren danser må du ikke la dette hindre deg i å svinge deg rundt på stuegulvet med dette spillet. Om du ønsker kan du få instrukser i spillet og øve deg litt før du hiver deg på for alvor, men det er veldig fort gjort å komme inn i dansetrinnene. Bare slå deg løs og ha det gøy!

Konseptet er nokså likt de aller fleste musikk og dansespill. Du skal kopiere dansetrinnene du blir vist.

Er du ute etter å få en god poengsum fremfor å kopiere trinnene korrekt er dette null problem. Jeg så ikke akkurat ut som en proff Zumba-danser, men satt allikevel igjen med en ganske god score, så dette er ingenting å bekymre seg for!

Men til tross for poengsummer så er ikke dette et typisk spill. Dette er ment mer for trening for seg selv eller sammen med en venn om du vil trene sosialt hjemme. Og du skal vite at dette er god trim!

Grafikken er kanskje ikke helt 2012 føler jeg, men når det gjelder dansespill er jeg ikke så nøye på det egentlig. Hadde dette vært et eventyrspill hadde reaksjonen vært noe kraftigere.

Man kan si at grafikken er helt grei til dette spillet da man ser bevegelsene godt nok.

Musikken er typisk ”Zumba-musikk” så om du er ute etter et spill som er typisk Zumba, trenger du ikke å lete lenger!

zumbaruh3

Everybody can do it….

 Konklusjon

Liker du å trene er nok en Zumba time hos nærmeste treningsstudio det eller beste. Men om du føler at kroppen ikke helt er der den bør være før du gir deg i kast med en Zumba time sammen med andre, så er dette spillet en god start og så absolutt inspirerende nok til å fortsette med en helt ny livsstil og trene jevnlig på din spillkonsoll i din egen stue.

Alt i alt er dette en fin mulighet til å introdusere litt rytmer i hjemmet og er morsomt for både store og små.

kast4

Kjøp din utgave av spillet her:

Zumba Fitness Rush X360

Se klipp fra andre aktuelle klipp i vår YouTube kanal

Følg oss gjerne på vår Facebookside

Bildegalleri:

Familie, Kinect, Sport, Trening Spillomtale, X360

Leave a Reply